Kunci Gitar Intan Chacha - Penak Sing Maido

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C..Dm F G [4x]
        C..

C                              G
ora tak anggep kowe ngomongne aku..
G                               C
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu..
C                          G
tak lurus wae ngurusi butuhku..
G                                 C
sing penting yakin manut karep atiku..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang..

   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..
 
Musik : C..Dm F G [4x]
        C..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang..

   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                   Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..Em G A [4x]
        D..

D                              A
ora tak anggep kowe ngomongne aku..
A                               D
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu..
D                          A
tak lurus wae ngurusi butuhku..
A                                 D
sing penting yakin manut karep atiku..

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               G
tapi ning mburiku
         A           D
sakjane aku kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan
       A             D
tibake penak sing nyawang..

   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A       G          D
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                  D
 liyane dipikir keri..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..
 
Musik : D..Em G A [4x]
        D..

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               G
tapi ning mburiku
         A           D
sakjane aku kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan
       A             D
tibake penak sing nyawang..

   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A       G          D
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Bm
  penak sing maido
                   F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                  D
 liyane dipikir keri..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..

 Bm
  penak sing maido
                    F#m
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             G
 ora mikir rugi
                    A
 kari omong sak penake
                   D
 liyane dipikir mburi..

Chord Intan Chacha - Penak Sing Maido


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •