Kunci Gitar Intan Chacha - Sehati Karo Kowe

Transpose:
Intro : C Em Am Em
        F C Dm G
        C Em Am Em
        F G C..

    C        G
opo yo aku salah..
Am              Em
yen aku arep ngomong..
F                 C
ngomong tresnoku iki..
Dm               G
tulus teko ning ati..

    C            G
ojo kowe salah paham..
Am              Em
tresnaku du dolanan..
F                  C
pengenku tak ungkapne..
Dm        G
ning kowe sayang..

     C         G
legi banyune gulo..
Am             Em
pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani..

Reff :
            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..

Musik : C Em Am Em
        F C Dm G..
        C Em Am Em
        F G C..

    C        G
opo yo aku salah..
Am              Em
yen aku arep ngomong..
F                 C
ngomong tresnoku iki..
Dm               G
tulus teko ning ati..

    C            G
ojo kowe salah paham..
Am              Em
tresnaku du dolanan..
F                  C
pengenku tak ungkapne..
Dm        G
ning kowe sayang..

     C         G
legi banyune gulo..
Am             Em
pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani..

Reff :
            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..

            F             C
 kulite manggis ireng rupane..
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane..
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe..
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane..

            F        C
 gulo abang rasane legi..
       G        Am
 pahit rasane kopi..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..
     F        G          C
 aku kowe.. pinginku sehati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D E A..

    A        E
opo yo aku salah..
F#m             C#m
yen aku arep ngomong..
D                 A
ngomong tresnoku iki..
Bm               E
tulus teko ning ati..

    A            E
ojo kowe salah paham..
F#m             C#m
tresnaku du dolanan..
D                  A
pengenku tak ungkapne..
Bm        E
ning kowe sayang..

     A         E
legi banyune gulo..
F#m            C#m
pahit rasane kopi..
D                   A
aku sing kadung tresno..
  Bm            E   D E
tulung ojo di larani..

Reff :
            D             A
 kulite manggis ireng rupane..
               F#m         E
 nanging yen mateng legi rasane..
           D              A
 tresnoku iki mung siji kowe..
               F#m     E
 ra gampang ke gudo liane..

            D        A
 gulo abang rasane legi..
       E        F#m
 pahit rasane kopi..
     D        E          A
 aku kowe.. pinginku sehati..

Musik : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D E A..

    A        E
opo yo aku salah..
F#m             C#m
yen aku arep ngomong..
D                 A
ngomong tresnoku iki..
Bm               E
tulus teko ning ati..

    A            E
ojo kowe salah paham..
F#m             C#m
tresnaku du dolanan..
D                  A
pengenku tak ungkapne..
Bm        E
ning kowe sayang..

     A         E
legi banyune gulo..
F#m            C#m
pahit rasane kopi..
D                   A
aku sing kadung tresno..
  Bm            E   D E
tulung ojo di larani..

Reff :
            D             A
 kulite manggis ireng rupane..
               F#m         E
 nanging yen mateng legi rasane..
           D              A
 tresnoku iki mung siji kowe..
               F#m     E
 ra gampang ke gudo liane..

            D        A
 gulo abang rasane legi..
       E        F#m
 pahit rasane kopi..
     D        E          A
 aku kowe.. pinginku sehati..

            D             A
 kulite manggis ireng rupane..
               F#m         E
 nanging yen mateng legi rasane..
           D              A
 tresnoku iki mung siji kowe..
               F#m     E
 ra gampang ke gudo liane..

            D        A
 gulo abang rasane legi..
       E        F#m
 pahit rasane kopi..
     D        E          A
 aku kowe.. pinginku sehati..
     D        E          A
 aku kowe.. pinginku sehati..

Chord Intan Chacha - Sehati Karo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •