Kunci Gitar Intan Cha Cha - Tempe Tahu

Transpose:
Intro : Am C Dm Am
        Am G F E
        Am G F E Am

Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane..

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane..

Int. Am G F E

Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane..

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane..

Musik : Am G F E
        Am G F E

Reff :
       F              G        C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F           G      C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F              G   C
 yen kowe pingin sing setia
        F              G         C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

       F              G        C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F           G      C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F              G   C
 yen kowe pingin sing setia
        F              G         C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

       F              G        C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F           G      C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F              G   C
 yen kowe pingin sing setia
        F              G         C
 maju disik aku menyayangimu selamanya
        F              G         C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

Catatan :
Original chord dari Gm
Gunakan fitur transpose aja bro..

Chord Intan Cha Cha - Tempe Tahu


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •