Kunci Gitar Intan Chacha - Susu Telor Madu Jahe (STMJ)

Transpose:
Intro : C..Dm G C..
        C..Dm G C..

C
 kowe my loveku, kowe bebebku
      Dm
aku i love you..
          G
tresnoku iki semanis madu
        C
hanya untukmu..
        C                  Dm
saben dino.. aku mikirin kamu..
G                             C
 aku pengen bisa membahagiakanmu..

Am               Em
 aku sayang ro kowe..
F       G     C
 susu telor madu jahe..
Am                 Em
 nyruput sepisan wae..
F       G     C
 dadi tumaruh rasane..

Int. C F G C
     C F G C..

Reff :
          C
 iki sing jenenge tresno..
          F
 wedang legi tanpo gulo..
         G
 nyawang esemmu aku..
  C
 uwis trimo..
   Am               Dm
 STMJ tresnoku karo kowe..
     G
 ora sambat ben semangat..
       C
 hak'e hak'e..

Musik : Am........

C
 kowe my loveku, kowe bebebku
      Dm
aku i love you..
          G
tresnoku iki semanis madu
      C
hanya untukmu..
        C                    Dm
saben dino.. aku mi..kirin kamu..
G                             C
 aku pengen bisa membahagiakanmu..

Am               Em
 aku sayang ro kowe..
F       G     C
 susu telor madu jahe..
Am                 Em
 nyruput sepisan wae..
F       G     C
 dadi tumaruh rasane..

Reff :
          C
 iki sing jenenge tresno..
          F
 wedang legi tanpo gulo..
         G
 nyawang esemmu aku..
  C
 uwis trimo..
   Am               Dm
 STMJ tresnoku karo kowe..
     G
 ora sambat ben semangat..
       C
 hak'e hak'e..

          C
 iki sing jenenge tresno..
          F
 wedang legi tanpo gulo..
         G
 nyawang esemmu aku..
  C
 uwis trimo..
   Am               Dm
 STMJ tresnoku karo kowe..
        G                   C
 kadung sayang.. aku emoh liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..Bm E A..
        A..Bm E A..

A
 kowe my loveku, kowe bebebku
      Bm
aku i love you..
          E
tresnoku iki semanis madu
        A
hanya untukmu..
        A                  Bm
saben dino.. aku mikirin kamu..
E                             A
 aku pengen bisa membahagiakanmu..

F#m              C#m
 aku sayang ro kowe..
D       E     A
 susu telor madu jahe..
F#m                C#m
 nyruput sepisan wae..
D       E     A
 dadi tumaruh rasane..

Int. A D E A
     A D E A..

Reff :
          A
 iki sing jenenge tresno..
          D
 wedang legi tanpo gulo..
         E
 nyawang esemmu aku..
  A
 uwis trimo..
   F#m              Bm
 STMJ tresnoku karo kowe..
     E
 ora sambat ben semangat..
       A
 hak'e hak'e..

Musik : F#m.......

A
 kowe my loveku, kowe bebebku
      Bm
aku i love you..
          E
tresnoku iki semanis madu
      A
hanya untukmu..
        A                    Bm
saben dino.. aku mi..kirin kamu..
E                             A
 aku pengen bisa membahagiakanmu..

F#m              C#m
 aku sayang ro kowe..
D       E     A
 susu telor madu jahe..
F#m                C#m
 nyruput sepisan wae..
D       E     A
 dadi tumaruh rasane..

Reff :
          A
 iki sing jenenge tresno..
          D
 wedang legi tanpo gulo..
         E
 nyawang esemmu aku..
  A
 uwis trimo..
   F#m              Bm
 STMJ tresnoku karo kowe..
     E
 ora sambat ben semangat..
       A
 hak'e hak'e..

          A
 iki sing jenenge tresno..
          D
 wedang legi tanpo gulo..
         E
 nyawang esemmu aku..
  A
 uwis trimo..
   F#m              Bm
 STMJ tresnoku karo kowe..
        E                   A
 kadung sayang.. aku emoh liyane..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Susu Telor Madu Jahe (STMJ)


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •