Kunci Gitar Intan Chacha - Peyek Uceng

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..Em..Am..Em..
        F C Am..Dm..G..

C
seneng atiku..
       Em
yen mlaku bareng karo kowe..
Am                        Em
ibarat peyek uceng enak rasane..
      F              C
mergo kowe wes tak sayang..
     Am 
cintamu selalu kuharapkan..
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang..

C
seneng atiku..
       Em
yen mlaku bareng karo kowe..
Am                        Em
ibarat sego pecel enek tempene..
      F              C
mergo kowe wes tak sayang..
     Am 
cintamu selalu kuharapkan..
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang..
                   (C 
saben ketemu njaluk sayang..

Int. C Em Am G

Reff :
 Am
 aku iki mung pingin..
      Em
 gawe senenge ning atimu..
   F       G            C
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Am
 ibarat peyek uceng..
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng..
       F          G          C
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

Musik : C..Em..Am..Em..
        F C Am..Dm..G..

C
seneng atiku..
       Em
yen mlaku bareng karo kowe..
Am                        Em
ibarat peyek uceng enak rasane..
      F              C
mergo kowe wes tak sayang..
     Am 
cintamu selalu kuharapkan..
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang..

C
seneng atiku..
       Em
yen mlaku bareng karo kowe..
Am                        Em
ibarat sego pecel enek tempene..
      F              C
mergo kowe wes tak sayang..
     Am 
cintamu selalu kuharapkan..
   Dm                         G
ngomong yen nganti tresnoku kurang..
                   (C)
saben ketemu njaluk sayang..

Int. C Em Am G

Reff :
 Am
 aku iki mung pingin..
      Em
 gawe senenge ning atimu..
   F       G            C
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Am
 ibarat peyek uceng..
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng..
       F          G          C
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

 Am
 aku iki mung pingin..
      Em
 gawe senenge ning atimu..
   F       G            C
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Am
 ibarat peyek uceng..
       Em
 tresnoku malah soyo kenceng..
       F          G          C
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Am..Dm..Am..
        Bb F Dm..Gm..C..

F
seneng atiku..
       Am
yen mlaku bareng karo kowe..
Dm                        Am
ibarat peyek uceng enak rasane..
      Bb             F
mergo kowe wes tak sayang..
     Dm 
cintamu selalu kuharapkan..
   Gm                         C
ngomong yen nganti tresnoku kurang..

F
seneng atiku..
       Am
yen mlaku bareng karo kowe..
Dm                        Am
ibarat sego pecel enek tempene..
      Bb             F
mergo kowe wes tak sayang..
     Dm 
cintamu selalu kuharapkan..
   Gm                         C
ngomong yen nganti tresnoku kurang..
                   (F)
saben ketemu njaluk sayang..

Int. F Am Dm C

Reff :
 Dm
 aku iki mung pingin..
      Am
 gawe senenge ning atimu..
   Bb      C            F
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Dm
 ibarat peyek uceng..
       Am
 tresnoku malah soyo kenceng..
       Bb         C          F
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

Musik : F..Am..Dm..Am..
        Bb F Dm..Gm..C..

F
seneng atiku..
       Am
yen mlaku bareng karo kowe..
Dm                        Am
ibarat peyek uceng enak rasane..
      Bb             F
mergo kowe wes tak sayang..
     Dm 
cintamu selalu kuharapkan..
   Gm                         C
ngomong yen nganti tresnoku kurang..

F
seneng atiku..
       Am
yen mlaku bareng karo kowe..
Dm                        Am
ibarat sego pecel enek tempene..
      Bb             F
mergo kowe wes tak sayang..
     Dm 
cintamu selalu kuharapkan..
   Gm                         C
ngomong yen nganti tresnoku kurang..
                   (F)
saben ketemu njaluk sayang..

Int. F Am Dm C

Reff :
 Dm
 aku iki mung pingin..
      Am
 gawe senenge ning atimu..
   Bb      C            F
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Dm
 ibarat peyek uceng..
       Am
 tresnoku malah soyo kenceng..
       Bb         C          F
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..

 Dm
 aku iki mung pingin..
      Am
 gawe senenge ning atimu..
   Bb      C            F
 senajan.. yo mung sak isoku..

 Dm
 ibarat peyek uceng..
       Am
 tresnoku malah soyo kenceng..
       Bb         C          F
 saben ketemu.. kowe.. mesti ngalem..
Facebook
Twitter

Chord Intan Chacha - Peyek Uceng


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •