Kunci Gitar Intan Chacha - Ojo Bosenan

Transpose:
Intro : G..Em..C..D..

G               Em
sa..yang karo kowe aku sayang..
Am                  D
sawangen aku sing tenanan..
G                  Em
ka..dang malah kok anggep dolanan..
         C
tak pikirne awan bengi kowe tak sayangi
D
mosok toh ora ngerti..

Int. Am Bm Em C D G..

Reff :
                Am
 aku iki karo kowe kurang opo
                       Bm
 yen nganti tresnoku kurang
            Em
 ndang ngomongo..
   Am         D         G
 jujur aku ra enek sing liyo..

                         Am
 kadang sayang sing dianggep dolanan
                    Bm        Em
 kuwi ngono sayangmu sing tenanan..
   C            D            G
 pikir-pikiren ojo gampang bosenan..

Musik : G..Em..C..D..

G               Em
sa..yang karo kowe aku sayang..
Am                  D
sawangen aku sing tenanan..
G                  Em
ka..dang malah kok anggep dolanan..
         C
tak pikirne awan bengi kowe tak sayangi
D
mosok toh ora ngerti..

Int. Am Bm Em C D G..

Reff :
                Am
 aku iki karo kowe kurang opo
                       Bm
 yen nganti tresnoku kurang
            Em
 ndang ngomongo..
   Am         D         G
 jujur aku ra enek sing liyo..

                        Am
 kadang sayang sing dianggep dolanan
                     Bm       Em
 kuwi ngono sayangmu sing tenanan..
   C            D            G
 pikir-pikiren ojo gampang bosenan..

                Am
 aku iki karo kowe kurang opo
                       Bm
 yen nganti tresnoku kurang
            Em
 ndang ngomongo..
   Am         D         G
 jujur aku ra enek sing liyo..

                         Am
 kadang sayang sing dianggep dolanan
                     Bm       Em
 kuwi ngono sayangmu sing tenanan..
   C            D            G
 pikir-pikiren ojo gampang bosenan..

                Am
 aku iki karo kowe kurang opo
                       Bm
 yen nganti tresnoku kurang
            Em
 ndang ngomongo..
   Am         D         G
 jujur aku ra enek sing liyo..

                         Am
 kadang sayang sing dianggep dolanan
                     Bm       Em
 kuwi ngono sayangmu sing tenanan..
   C            D            G
 pikir-pikiren ojo gampang bosenan..

Chord Intan Chacha - Ojo Bosenan


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •