Kunci Gitar Agisnia - Kangen

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am Em F C
        Dm C Bm E..

    Am     Em     F
wes se..prene suwene..
    C         Dm
aku mikirke kowe..
       C         Bm  E
pirang tahun lawase..

    Am          Em        F
grantes.. sing ono njero ati..
         C           Dm
kepengen kowe enggal bali..
      C          Bm  E
Gusti paringi pesti..

Reff :
  Am A          Dm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      G
 gawe ati nelongso 
         Bm         E
 arep nyawang ora biso..

 A         A/C#
 yen iling kowe
      Dm
 roso ati hang reridu..
       G
 tak enteni tekamu 
        Bm         E
 sesandingan karo aku..

   F               G
 saben turu tansah klisikan
  Em           Am
 aku mung wedi kelangan
      Dm            -C
 dongoku marang Gusti
   Bm       E        Am
 mugo iso cepet sesandingan..

    Am          Em        F
grantes.. sing ono njero ati..
         C             Dm
kepengen kowe enggal bali..
      C          Bm  E
Gusti paringi pesti..

Reff :
  Am A          Dm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      G
 gawe ati nelongso 
         Bm         E
 arep nyawang ora biso..

 A         A/C#
 yen iling kowe
      Dm
 roso ati hang reridu..
       G
 tak enteni tekamu 
        Bm         E
 sesandingan karo aku..

   F               G
 saben turu tansah klisikan
  Em           Am
 aku mung wedi kelangan
      Dm            -C
 dongoku marang Gusti
   Bm       E          Am  
 mugo iso cepet sesandingan..

Musik : Am Em F C
        Dm C Bm E..

Reff :
  Am A          Dm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      G
 gawe ati nelongso 
         Bm         E
 arep nyawang ora biso..

 A         A/C#
 yen iling kowe
      Dm
 roso ati hang reridu..
       G
 tak enteni tekamu 
        Bm         E
 sesandingan karo aku..

   F               G
 saben turu tansah klisikan
  Em             Am
 aku mung wedi kelangan
      Dm            -C Bm E
 dongoku marang Gusti..
      Dm            -C
 dongoku marang Gusti
   Bm       E       (Am)
 mugo iso cepet sesandingan..

Outro : Am Em F C
        Dm C Bm E..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Gm G# D#
        Fm D# Dm G..

    Cm     Gm     G#
wes se..prene suwene..
    D#        Fm
aku mikirke kowe..
       D#        Dm  G
pirang tahun lawase..

    Cm          Gm        G#
grantes.. sing ono njero ati..
         D#          Fm
kepengen kowe enggal bali..
      D#         Dm  G
Gusti paringi pesti..

Reff :
   Cm C         Fm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      A#
 gawe ati nelongso 
         Dm         G
 arep nyawang ora biso..

 C         C/E
 yen iling kowe
      Fm
 roso ati hang reridu..
       A#
 tak enteni tekamu 
        Dm         G
 sesandingan karo aku..

   G#              A#
 saben turu tansah klisikan
  Gm           Cm
 aku mung wedi kelangan
      Fm            -D#
 dongoku marang Gusti
   Dm       G        Cm
 mugo iso cepet sesandingan..

    Cm          Gm        G#
grantes.. sing ono njero ati..
         D#            Fm
kepengen kowe enggal bali..
      D#         Dm  G
Gusti paringi pesti..

Reff :
 Cm   C         Fm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      A#
 gawe ati nelongso 
         Dm         G
 arep nyawang ora biso..

 C         C/E
 yen iling kowe
      Fm
 roso ati hang reridu..
       A#
 tak enteni tekamu 
        Dm         G
 sesandingan karo aku..

   G#              A#
 saben turu tansah klisikan
  Gm           Cm
 aku mung wedi kelangan
      Fm            -D#
 dongoku marang Gusti
   Dm       G         (Cm)
 mugo iso cepet sesandingan..

Musik : Cm Gm G# D#
        Fm D# Dm G..

Reff :
 Cm   C         Fm
 koe.. tak kangeni saben dino..
      A#
 gawe ati nelongso 
         Dm         G
 arep nyawang ora biso..

 C         C/E
 yen iling kowe
      Fm
 roso ati hang reridu..
       A#
 tak enteni tekamu 
        Dm         G
 sesandingan karo aku..

   G#              A#
 saben turu tansah klisikan
  Gm             Cm
 aku mung wedi kelangan
      Fm            -D# Dm G
 dongoku marang Gusti..
      Fm            -D#
 dongoku marang Gusti
   Dm       G       (Cm)
 mugo iso cepet sesandingan..

Outro : Cm Gm G# D#
        Fm D# Dm G..

Chord Agisnia - Kangen


Lihat semua :
  • Chord Agisnia
  •