Kunci Gitar Intan Chacha - Tresno Ra Bakal Ilang

Transpose:
               Am
aku pengen ngerti..
             Dm
sak tenane piye..
             G
neng atimu kuwi..
             C
opo enek liyane..

                Am
pengenku mung siji..
                Dm
yen pencene tresno..
            G
ojo gampang lali..
               C
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                 F
 tresnoku karo kowe..
        G                   C
 uwes suwe.. nganti tekan seprene..
                      F
 tresnoku mung siji kowe..
       G                  C
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                   C
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
            G                      C
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm G C

               Am
aku pengen ngerti..
             Dm
sak tenane piye..
             G
neng atimu kuwi..
             C
opo enek liyane..

                Am
pengenku mung siji..
                Dm
yen pencene tresno..
            G
ojo gampang lali..
               C
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                 F
 tresnoku karo kowe..
        G                   C
 uwes suwe.. nganti tekan seprene..
                      F
 tresnoku mung siji kowe..
       G                  C
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                   C
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
            G                      C
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                   C
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
            G                      C
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

               Gm
aku pengen ngerti..
             Cm
sak tenane piye..
             F
neng atimu kuwi..
             Bb
opo enek liyane..

                Gm
pengenku mung siji..
                Cm
yen pencene tresno..
            F
ojo gampang lali..
               Bb
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                 D#
 tresnoku karo kowe..
        F                   Bb
 uwes suwe.. nganti tekan seprene..
                      D#
 tresnoku mung siji kowe..
       F                  Bb
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                   Bb
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
            F                      Bb
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

Musik : Gm Cm F Bb
        Gm Cm F Bb

               Gm
aku pengen ngerti..
             Cm
sak tenane piye..
             F
neng atimu kuwi..
             Bb
opo enek liyane..

                Gm
pengenku mung siji..
                Cm
yen pencene tresno..
            F
ojo gampang lali..
               Bb
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                 D#
 tresnoku karo kowe..
        F                   Bb
 uwes suwe.. nganti tekan seprene..
                      D#
 tresnoku mung siji kowe..
       F                  Bb
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                   Bb
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
            F                      Bb
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                   Bb
 yen atimu.. ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
            F                      Bb
 tresnoku kuwi.. kadung jeru angel ilang..

Chord Intan Chacha - Tresno Ra Bakal Ilang


Lihat semua :
  • Chord Intan Chacha
  •