Kunci Gitar Ndarboy Genk - Kadung Jeru

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C Fm C E
        Am -G D..G.. 

C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am  -G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am -G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Chord yang dimudahkan:
D7/F# = F#dim.

Reff :
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

Int : C Fm C E
      Am -G D..G..

C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am  -G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am -G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Reff :
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

      F
Mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku
       Dm                   G
durung nganti iso mbukak atiku..

       F
Pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C  G
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Reff :
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C  G
  golek sing luwih ayu..

         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu
          Am       Dm
  senajan kowe ra ayu
      G            C
  aku wes kadung jeru..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Bbm F A Dm -C G..C.. F Bbm F Aku wes kadung jeru A Dm -C G karo kowe sing ngapusi aku C mbalik mbe' mantanmu.. F Bbm F Pancen wis nasibku A Dm -C G mung dadi pelampiasan nafsu Bbm C F ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Dm Bb Jaremu pengin lali C F aku sing mbok curhati Dm Bb pancen aku sing salah Bdim ngarep luwih kowe luweh C ku tak ngalah.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Int : F Bbm F A Dm -C G..C.. F Bbm F Aku wes kadung jeru A Dm -C G karo kowe sing ngapusi aku C mbalik mbe' mantanmu.. F Bbm F Pancen wis nasibku A Dm -C G mung dadi pelampiasan nafsu Bbm C F ben ndeknen balikan mbe' awakmu.. Dm Bb Jaremu pengin lali C F aku sing mbok curhati Dm Bb pancen aku sing salah Bdim ngarep luwih kowe luweh C ku tak ngalah.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Bb Mas kowe ojo nesu Am pangapurane aku Gm C durung nganti iso mbukak atiku.. Bb Pancen bener kandamu Am iki pancen salahku Gm C F C mugo mugo oleh sing luwih ayu.. Reff : F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F C golek sing luwih ayu.. F Bb Pancen dudu dalane C F aku gandeng mbe' kowe Dm Gm yo wis ben tak ikhlaske C F yen meh mbalik mbe' kae.. F Bb Pancen dudu jodoku C F senajan wes kadung jeru Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu.. Dm Gm mending ojo kesusu C F golek sing luwih ayu Dm Gm senajan kowe ra ayu C F aku wes kadung jeru..

Chord Ndarboy Genk - Kadung Jeru


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Ndarboy Genk
  •