Kunci Gitar Army Band ID - Garangan Wati

Transpose:
Intro : G..C..Em D C..

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Reff :
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..

              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
                Am 
 janjimu seng wingi..
                D
 setyo sampek mati..
                     (C)
 jebule kowe garangan wa..ti..

C
 that i think is a over
because is very dangerous
Cm
 and i will very clever
D                  Em
 garangan wati is over
bu tejo bu darjo
nganti tekan semongko
Em
 ono crito keluargo
      -Em     -D    C
seng lagi keno perkoro
dudu masalah bondo
dudu masalah rupo
C
 iki mung salah siji
sifat ning menungso
Am
 iki mung crito
ora perlu di tompo
    D
yen becik ketitik
olo mesti ketoro,
yo too, helehhh

        G
ra usah sayang sayang..
         D
ngaku terbayang bayang..
         Em     D        C
yen sliramu.. gawe loro ati..

        G
ra usah bilang rindu..
        D
ra usah nggo i love you..
         Em     D         C
yen sliramu.. gawe cidro ati..

Am           D
wes suwe tak jar'akke..
  G    -D/F#        Em
nanging mbok anggep sepele..
  Am           D
soyo suwe nglunjak
        G         G7
macak koyo buto galak..

  C               D
i have a thousand reason..
   G         -D/F#   Em
to stick with you however..
    Am              
you have a thousand
D         G        G7
reason to leave me..

Reff :
          C
 trimo ngalah..
                    D
 atiku wes kadung wegah..
              Bm
 awak kabeh loro..
          B        Em
 aku mung mbok sio sio..
             Am
 udan wengi iki..
             D
 ra iso nambani..
                     G  G7
 atiku seng mbok larani..

              C
 kowe bebas polah..
                     D
 aku mung kon njogo omah..
                Bm
 sambat ro bu tejo..
 (bu tejo bu darjo)
 (nganti tekan semongko)
         B          Em
 tugasku mung golek blonjo..
 (ono crito keluargo)
 (seng lagi keno perkoro)
                Am 
 janjimu seng wingi..
 (dudu masalah bondo)
 (dudu masalah rupo)
                D
 setyo sampek mati..
 (iki mung salah siji)
 (sifat ning menungso)
                      C
 jebule kowe garangan wa..ti..
 (iki mung crito)
 (ora perlu di tompo)
      Cm
 (yen becik ketitik)
      D            G..
 (olo mesti ketoro)
Facebook
Twitter

Chord Army Band ID - Garangan Wati


Lihat semua :
  • Chord Army Band ID
  •