Kunci Gitar Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu)

Transpose:
Catatan :
Lagu ini dinyanyikan sebelumnya 
oleh Ardha Tatu - Kalah Awu.

Intro : C..Fm..Am G F..G..

C                      F  -Em
ngopo aku sing slalu salah..
Dm                     G
ngopo aku sing kudu ngalah..
         F              G
kedung jeru.. iso tak jajaki..
              C       
nanging atine manungso 
G/B        Am
sopo sing ngerti..
            Dm
sak landepe blati.. 
            G
iseh landep lathi..
                C   Dm G
mulo kudu ngati ati..

C                       F   -Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm                   G
aku pancen wong ra sepiro..
      F                  G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C
ora golek pemenang..
G/B        Am
ojo saling jegang..
           Dm
sak panase geni.. 
            G
iseh panas ati..
              C
yen diomongke neng mburi..

Int. Dm G C..

Reff :
 C     G       Am     G
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Em        Am
 kerep di tulo tulo..
      Dm                  G
 arep sambat bingung karo sopo..

 C     G       Am     G
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Em      Am
 duduhno dalanku..
          Dm         G          C
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

Musik : C G Am G
        Em Am Dm G
        C G Am G
        Em Am Dm G C

C                       F   -Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm                   G
aku pancen wong ra sepiro..
      F                  G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C
ora golek pemenang..
G/B        Am
ojo saling jegang..
           Dm
sak panase geni.. 
            G
iseh panas ati..
              C
yen diomongke neng mburi..

Int. Dm G C..

Reff :
 C     G       Am     G
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Em        Am
 kerep di tulo tulo..
      Dm                  G
 arep sambat bingung karo sopo..

 C     G       Am     G
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Em      Am
 duduhno dalanku..
          Dm         G          C  -G/B Am
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
          Dm         G          C
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..D#m..Gm F D#..F..

Bb                     D#  -Dm
ngopo aku sing slalu salah..
Cm                     F
ngopo aku sing kudu ngalah..
         D#             F
kedung jeru.. iso tak jajaki..
              Bb      
nanging atine manungso 
F/A        Gm
sopo sing ngerti..
            Cm
sak landepe blati.. 
            F
iseh landep lathi..
                Bb  Cm F
mulo kudu ngati ati..

Bb                      D#  -Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm                   F
aku pancen wong ra sepiro..
      D#                 F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            Bb
ora golek pemenang..
F/A        Gm
ojo saling jegang..
           Cm
sak panase geni.. 
            F
iseh panas ati..
              Bb
yen diomongke neng mburi..

Int. Cm F Bb..

Reff :
 Bb    F       Gm     F
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Dm        Gm
 kerep di tulo tulo..
      Cm                  F
 arep sambat bingung karo sopo..

 Bb    F       Gm     F
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Dm      Gm
 duduhno dalanku..
          Cm         F          Bb
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

Musik : Bb F Gm F
        Dm Gm Cm F
        Bb F Gm F
        Dm Gm Cm F Bb

Bb                      D#  -Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm                   F
aku pancen wong ra sepiro..
      D#                 F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            Bb
ora golek pemenang..
F/A        Gm
ojo saling jegang..
           Cm
sak panase geni.. 
            F
iseh panas ati..
              Bb
yen diomongke neng mburi..

Int. Cm F Bb..

Reff :
 Bb    F       Gm     F
 Gusti.. salah kulo nopo..
       Dm        Gm
 kerep di tulo tulo..
      Cm                  F
 arep sambat bingung karo sopo..

 Bb    F       Gm     F
 Gusti.. mantepno lakuku..
      Dm      Gm
 duduhno dalanku..
          Cm         F          Bb -F/A Gm
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
          Cm         F          Bb
 yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu)


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •