Kunci Gitar Ndarboy Genk - Balungan Kere

Transpose:
Intro : G..Am ..D..G.. 
        Cm..G Em Am D G.. 
 
G                 Am 
.. mbiyen aku tau kelangan 
D                    G        -D/F# 
.. nganti saiki iseh kelingan 
Em           E          Am 
.. kowe seng tak anti-anti 
                    D 
bebrayan tekaneng pati 
                  G    Cm D 
jebule mblenjani janji.. 
 
*) 
G                  Am 
.. kabeh iki mergo kahanan 
D                    G    -B 
.. ben iso nuntuti kebutuhan 
Em        E       Am 
.. aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Reff : 
  Dm                  C 
  ..opo pancen wes nasibku.. 
  D         C          Bm     Bm-B 
  .. kudu pisahan karo sliramu 
  E                      Am 
  .. jare mok arep nompo opo anane 
             D                      
  nanging nyatane tresnaku 
            G 
  mbok sepelekke.. 
 
  Dm                 C 
  ..kudune kowe ngerteni.. 
  D             C        Bm   Bm-B 
  .. kabeh mung titipane Gusti 
  E                    Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                     D 
  kandel nggone ngibadah 
                     G 
  Gusti sing paringi berkah.. 
 
 G-D/F#-Em        Bm 
senajan balungan kere 
       C          G 
ora kendo nyambut gawe 
        Em        Bm 
senajan dalan ra alus 
        C      D    G 
seng penting wani terus 
 
Musik : Em..C..D..G.. 
        Am..D..G..Em E 
        (huu..huu..huu..) 
        Am..D..G.. 
        (huu..) 
 
*) 
G                  Am 
.. kabeh iki mergo kahanan 
D                    G    -B 
.. ben iso nuntuti kebutuhan 
Em        E       Am 
.. aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Reff : 
  Dm                  C 
  ..opo pancen wes nasibku.. 
  D         C          Bm     Bm-B 
  .. kudu pisahan karo sliramu 
  E                      Am 
  .. jare mok arep nompo opo anane 
             D                      
  nanging nyatane tresnaku 
            G 
  mbok sepelekke.. 
 
  Dm                 C 
  ..kudune kowe ngerteni.. 
  D             C        Bm   Bm-B 
  .. kabeh mung titipane Gusti 
  E                    Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                     D 
  kandel nggone ngibadah 
                     G 
  Gusti sing paringi berkah.. 
  Em          E           Am 
  .. senajan atiku wes bubrah 
                      D 
  kandele nggone ngibadah 
                     G     Cm G 
  Gusti sing paringi berkah..

Chord Ndarboy Genk - Balungan Kere


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •