Kunci Gitar Ndarboy Genk - Sing Tenang

Transpose:
Catatan:
☕Chord sedikit kita sederhanakan.
☕Original dari G bisa lihat di bawah.

Intro : C G Am Em F  Fm  G

 C           G
aku pamit.. ora bali
  Am          Em
lungaku golek rejeki
 Dm            A
aku kerjo.. golek upo
 Dm          G
ora.. neko-neko..

   Em         Am
ra sah miker aku
  Em       Am
tenangno pikirmu
          Dm
bakal tak buktekke
    G       C
ora ono liyane..

Reff :
 Gm  C            F
   panas udah tak terjang
               G
 ra peduli gronjalan
               Em
 aku kan tetap tegar
                 A
 walau badai menghadang
                Dm
 tugasmu mung bahagia
                 G
 aku tak sing berjuang
             C
 kowe sing tenang..

Musik : Dm  Em  Fm  G

   Em         Am
ra sah miker aku
  Em       Am
tenangno pikirmu
          Dm
bakal tak buktekke
    G       C
ora ono liyane..

Reff :
 Gm  C            F
   panas udah tak terjang
               G
 ra peduli gronjalan
               Em
 aku kan tetap tegar
                 A
 walau badai menghadang
                Dm
 tugasmu mung bahagia
                 G
 aku tak sing berjuang
             C
 kowe sing tenang..

 Gm  C            F
   panas udah tak terjang
               G
 ra peduli gronjalan
               Em
 aku kan tetap tegar
                 A
 walau badai menghadang
                Dm
 tugasmu mung bahagia
                 G
 aku tak sing berjuang
             C   
 kowe sing tenang
   G        Am
 (uhu.. uu uhu..)
                Dm
 tugasmu mung bahagia
                 G
 aku tak sing berjuang..
               C
 kowe sing.. tenang..

    =====
++++Versi Original++++
          ========

Intro : G D/F# Em Bm C  Cm  D

 G           D
aku pamit.. ora bali
  Em          Bm
lungaku golek rejeki
 Am            E
aku kerjo.. golek upo
 Am          D
ora.. neko-neko..

   Bm         Em
ra sah miker aku
  Bm       Em
tenangno pikirmu
          Am
bakal tak buktekke
    D       G
ora ono liyane..

Reff :
 Dm  G            C
   panas udah tak terjang
               D
 ra peduli gronjalan
               Bm
 aku kan tetap tegar
                 E
 walau badai menghadang
                Am
 tugasmu mung bahagia
                 D
 aku tak sing berjuang
             G
 kowe sing tenang..

Musik : Am  Bm  Cm  D

   Bm         Em
ra sah miker aku
  Bm       Em
tenangno pikirmu
          Am
bakal tak buktekke
    D       G
ora ono liyane..

Reff :
 Dm  G            C
   panas udah tak terjang
               D
 ra peduli gronjalan
               Bm
 aku kan tetap tegar
                 E
 walau badai menghadang
                Am
 tugasmu mung bahagia
                 D
 aku tak sing berjuang
             G
 kowe sing tenang..

 Dm  G            C
   panas udah tak terjang
               D
 ra peduli gronjalan
               Bm
 aku kan tetap tegar
                 E
 walau badai menghadang
                Am
 tugasmu mung bahagia
                 D
 aku tak sing berjuang
             G 
 kowe sing tenang
   D/F#     Em
 (uhu.. uu uhu..)
                Am
 tugasmu mung bahagia
                 D
 aku tak sing berjuang..
               G
 kowe sing.. tenang..

Chord Ndarboy Genk - Sing Tenang


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •