Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem

Transpose:
Intro : C -G Am
        Dm F G C

  C
roso kangen sing kudu tak pendem
  F           G             C
bodho niki mboten saged sungkem
  Am          A             Dm
tasih katah salah luput lan dosaku
  F          G       C
bapak ibu ngapuranen aku..

Int. F G

  C                     C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih
 Am               A
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F
salam kangge dulur
G            C
lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas-ikhlaske..
    F          C
tak lilak-lilakke..
      Am    Em
pacobaning urip..
F                 G
mugo ndang ono tambane..

Reff :
 C
 sabar.. (kudu sabar..)
 F         G       C
  aku mung iso wenehi kabar
 F       G        Em       Am
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Dm                  G
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 C
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 F       G              C
  iki kabeh mung mergo musibah
 F          G
  meh ngopo-ngopo kudu
 Em         Am
 neng njero omah
          Dm
 welingku mung siji
    G            C
 ndedungo lan ngibadah..

Musik : Dm G E Am
        D  G  F G

  C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih
 Am               A
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F
salam kangge dulur
G            C
lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas-ikhlaske
    F          C
tak lilak-lilakke..
      Am     Em
pacobaning urip..
F                 G
mugo ndang ono tambane..

Reff :
 C
 sabar.. (kudu sabar..)
 F         G       C
  aku mung iso wenehi kabar
 F       G        Em       Am
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Dm                  G
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 C
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 F       G                C
  iki kabeh mung mergo musibah
 F          G
  meh ngopo-ngopo kudu
 Em         Am
 neng njero omah
          Dm
 welingku mung siji
    G            C
 ndedungo lan ngibadah..

Catatan:
Saat Intro di atas kita ubah
chord G/B = G

[[ORIGINAL CHORD]]
Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem

Intro : G -D/F# Em
        Am C D G

  G
roso kangen sing kudu tak pendem
  C           D             G
bodho niki mboten saged sungkem
  Em          E             Am
tasih katah salah luput lan dosaku
  C          D       G
bapak ibu ngapuranen aku..

Int. C D

  G
sopo wong sing atine ra sedih
  C        D        G
bodho iki aku ora mulih
 Em               E
akeh wong do nganggur
      Am
akeh wong do ngelih
      C
salam kangge dulur
D            G
lan tonggo tepalih..

           Em    Bm
tak ikhlas-ikhlaske..
    C          G
tak lilak-lilakke..
      Em    Bm
pacobaning urip..
C                 D
mugo ndang ono tambane..

Reff :
 G
 sabar.. (kudu sabar..)
 C         D       G
  aku mung iso wenehi kabar
 C       D        Bm       Em
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Am                  D
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 G
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 C       D              G
  iki kabeh mung mergo musibah
 C          D
  meh ngopo-ngopo kudu
 Bm         Em
 neng njero omah
          Am
 welingku mung siji
    D            G
 ndedungo lan ngibadah..

Musik : Am D B Em
        A  D  C D

  G
sopo wong sing atine ra sedih
  C        D        G
bodho iki aku ora mulih
 Em               E
akeh wong do nganggur
      Am
akeh wong do ngelih
      C
salam kangge dulur
D            G
lan tonggo tepalih..

           Em    Bm
tak ikhlas-ikhlaske
    C          G
tak lilak-lilakke..
      Em     Bm
pacobaning urip..
C                 D
mugo ndang ono tambane..

Reff :
 G
 sabar.. (kudu sabar..)
 C         D       G
  aku mung iso wenehi kabar
 C       D        Bm       Em
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Am                  D
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 G
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 C       D                G
  iki kabeh mung mergo musibah
 C          D
  meh ngopo-ngopo kudu
 Bm         Em
 neng njero omah
          Am
 welingku mung siji
    D            G
 ndedungo lan ngibadah..

Chord Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •