Kunci Gitar Ndarboy Genk - Tulung Di Restoni

Transpose:
Intro : G G-F#m-Em
        Em-D-C C-D-G D
        G C D G D

         G
pirang wulan
             C
anakmu tak gadang-gandang
           D
kadung krasan
             G
atiku wes mantep tenan
    Em            C
anakmu seng tak sayang
          G
nyuwun pangestune
        D         G   D
tak jak urip bebrayan..

         G
pirang tahun
             C
aku le ngenteni
        D
wayah wengi
                G
kadang tak tangisi
    Em              C
anakmu sing tak gemati
         G
namung siji nyuwunku
D               G
ndang tak jak rabi..
(pak ora, pak iya, pak ora o)

           Em
senajan ngene kahanane
      C
aku durung nyambut gawe
        G      D           G  G7
percoyo wae Gusti mboten sare..

Reff :
   C                   D
 tulung, tulung aku di restoni
  G     F#m         Em
 aku ra bakal mblenjani janji
   Am
 tulus ing pati
     C       D     G        G7
 tresnoku sampai mati wo o uhuu...

              C            D
 bapak ibu restoni anakmu iki
         D          G    D
 semangatku golek rejeki..

         G
pirang wulan
             C
anakmu tak gadang-gandang
           D
kadung krasan
             G
atiku wes mantep tenan
    Em            C
anakmu seng tak sayang
          G
nyuwun pangestune
        D         G
tak jak urip bebrayan..
(pak ora, pak iya, pak ora o)

           Em
senajan ngene kahanane
      C
aku durung nyambut gawe
        G      D           G  G7
percoyo wae Gusti mboten sare..

Reff :
   C                   D
 tulung, tulung aku di restoni
  G     F#m         Em
 aku ra bakal mblenjani janji
   Am
 tulus ing pati
     C       D     G        G7
 tresnoku sampai mati wo o huu...

   C                   D
 tulung, tulung aku di restoni
  G     F#m          Em
 aku ra bakal mblenjani janji
   Am
 tulus ing pati
     C       D     G  G7
 tresnoku sampai mati..

              C            D
 bapak ibu restoni anakmu iki
         D          G    D 
 semangatku golek rejeki..

Outro : G G-F#m-Em
        Em-D C C-D-G D
        G

Chord Ndarboy Genk - Tulung Di Restoni


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •