Kunci Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele

Transpose:
Ndarboy Genk - Wong Sepele

Intro : C Fm C Fm Am G F G C G duh.. abote Am Em kahanane uripku F C kudu nandang loro Dm G dipandang sesiseh moto.. Int. Dm G C G yen.. takdire Am Em kudu dikuat-kuatke F C aku mung wong sepele Dm G kudu kuat atine.. Am kadang pingin ngeluh Em naliko kentekan eluh F kodrate manungso C G kui pancen bedo-bedo.. Am dedel duwel ati Em nompo kasunyatan iki F Dm kudu tak tambani G C kanggo njalani uripku iki.. Reff : G jujur.. sedih C uripku koyo mengkene Dm G sugih waras durung tau C C7 tak rasakke.. G urip.. dewe C Am tresno ra ono sing gape D kudu sabar mung dianggep G wong sepele.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C ra iso tak bendung.. Musik : Am Em F C Am Em F Dm G C G yen.. takdire Am Em kudu dikuat-kuatke F C aku mung wong sepele Dm G kudu kuat atine.. Am kadang pingin ngeluh Em naliko kentekan eluh F kodrate manungso C G kui pancen bedo-bedo.. Am dedel duwel ati Em nompo kasunyatan iki F Dm kudu tak tambani G C kanggo njalani uripku iki.. Reff : G jujur.. sedih C uripku koyo mengkene Dm G sugih waras durung tau C C7 tak rasakke.. G urip.. dewe C Am tresno ra ono sing gape D kudu sabar mung dianggep G wong sepele.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C C7 ra iso tak bendung.. F G mlaku we kadang kesandung Em Am ora ono sing nulung Dm tangise ning ati G C C7 ra iso tak bendung.. F G aku pancen wong sepele Em Am nanging bakal tak buktekke Dm G dadi uwong ojo seneng C nyepelekke..

Chord Ndarboy Genk - Wong Sepele


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •