Kunci Gitar Bravesboy - Preman (Cover Ndarboy Genk)

Transpose:
Intro : C F G C
        C F G C

      Dm             G
direwangi ngalor ngidul
       C         Am
jempalikan petakilan
          Dm              G
ngetan ngulon nyambung nyowo
        C
sing ra gampang..

          Dm           G
nek dilereni sing khayalan
         C           Am
nyincing klambi wani perang
    Dm        G
ora polah ora obah
       C
kedisikan sing yak yakan..

Reff :
      F         G
 aku iki golek upo
         Em          Am
 jo di pikir golek rupo
        Dm        G
 urip kui pancen angel
        C            C7
 wani perih wani nggetih..

      F         G
 aku iki golek upo
         Em          Am
 jo di pikir golek rupo
        Dm         G
 pancen aku iki preman
        C
 prei main ora mangan..

Int. C F G C
     C F G C

          Dm       G
buruh panggung ojo nanggung
         C        Am
ngadeg jejeg kudu teteg
      Dm           G
buruh panggung ojo nanggung
       C
totalitas timbang tatas..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C

      Dm             G
direwangi ngalor ngidul
       C         Am
jempalikan petakilan
          Dm              G
ngetan ngulon nyambung nyowo
        C
sing ra gampang..

          Dm           G
nek dilereni sing khayalan
         C           Am
nyincing klambi wani perang
    Dm        G
ora polah ora obah
       C
kedisikan sing yak yakan..

Reff :
      F         G
 aku iki golek upo
         Em          Am
 jo di pikir golek rupo
        Dm        G
 urip kui pancen angel
        C            C7
 wani perih wani nggetih..

      F         G
 aku iki golek upo
         Em          Am
 jo di pikir golek rupo
        Dm         G
 pancen aku iki preman
        C
 prei main ora mangan..

Int. C F G C
     C F G C

          Dm       G
buruh panggung ojo nanggung
         C        Am
ngadeg jejeg kudu teteg
      Dm           G
buruh panggung ojo nanggung
                  C    C#
totalitas timbang tatas..

Reff : (Overtune)
      F#        G#
 aku iki golek upo
         Fm          A#m
 jo di pikir golek rupo
        D#m       G#
 urip kui pancen angel
        C#           C#7
 wani perih wani nggetih..

      F#        G#
 aku iki golek upo
         Fm          A#m
 jo di pikir golek rupo
        D#m        G#
 pancen aku iki preman
        C#
 prei main ora mangan..

      F#        G#
 aku iki golek upo
         Fm          A#m
 jo di pikir golek rupo
        D#m       G#
 urip kui pancen angel
        C#           C#7
 wani perih wani nggetih..

      F#        G#
 aku iki golek upo
         Fm          A#m
 jo di pikir golek rupo
        D#m        G#
 pancen aku iki preman
        C#
 prei main ora mangan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A D E A A D E A Bm E direwangi ngalor ngidul A F#m jempalikan petakilan Bm E ngetan ngulon nyambung nyowo A sing ra gampang.. Bm E nek dilereni sing khayalan A F#m nyincing klambi wani perang Bm E ora polah ora obah A kedisikan sing yak yakan.. Reff : D E aku iki golek upo C#m F#m jo di pikir golek rupo Bm E urip kui pancen angel A A7 wani perih wani nggetih.. D E aku iki golek upo C#m F#m jo di pikir golek rupo Bm E pancen aku iki preman A prei main ora mangan.. Int. A D E A A D E A Bm E buruh panggung ojo nanggung A F#m ngadeg jejeg kudu teteg Bm E buruh panggung ojo nanggung A totalitas timbang tatas.. Musik : D E C#m F#m Bm E A A7 D E C#m F#m Bm E A Bm E direwangi ngalor ngidul A F#m jempalikan petakilan Bm E ngetan ngulon nyambung nyowo A sing ra gampang.. Bm E nek dilereni sing khayalan A F#m nyincing klambi wani perang Bm E ora polah ora obah A kedisikan sing yak yakan.. Reff : D E aku iki golek upo C#m F#m jo di pikir golek rupo Bm E urip kui pancen angel A A7 wani perih wani nggetih.. D E aku iki golek upo C#m F#m jo di pikir golek rupo Bm E pancen aku iki preman A prei main ora mangan.. Int. A D E A A D E A Bm E buruh panggung ojo nanggung A F#m ngadeg jejeg kudu teteg Bm E buruh panggung ojo nanggung A Bb totalitas timbang tatas.. Reff : (Overtune) D# F aku iki golek upo Dm Gm jo di pikir golek rupo Cm F urip kui pancen angel Bb Bb7 wani perih wani nggetih.. D# F aku iki golek upo Dm Gm jo di pikir golek rupo Cm F pancen aku iki preman Bb prei main ora mangan.. D# F aku iki golek upo Dm Gm jo di pikir golek rupo Cm F urip kui pancen angel Bb Bb7 wani perih wani nggetih.. D# F aku iki golek upo Dm Gm jo di pikir golek rupo Cm F pancen aku iki preman Bb prei main ora mangan..

Chord Bravesboy - Preman (Cover Ndarboy Genk)


Lihat semua :
  • Chord Braves Boy
  • Chord Ndarboy Genk
  •