Kunci Gitar Vayz - Ibuku Tersayang

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : G  D  Em  C D

G          C
ibu.. ngapuranen anakmu..
D                           G
dereng saget sungkem wonten sukumu..
C                 G
ibu kang tansah.. nresnani aku..
D                      G
rino wengi ibu, njogo awakku..
C
ora tau ngeluh..
      G
tulus lahir lan batinmu..
D                G   D
ibu.. sepuranen aku..

G           C
ora.. bakal aku iso lali..
D                    G
tresnomu ora bakal keganti..
C
netese kringetmu
      G
tanpo pamrih kanggo aku..
D                      G
tondo.. yekti katresnanmu..

Reff :
         C
 sangang wulan suwene berjuang..
        G
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       D             C           G
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      C
 matursuwon ibuku sayang..
           G
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      D              C           G
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..

Musik : G  D  Am  Em D
        G  Am  C D G..

G           C
ora.. bakal aku iso lali..
D                  G
tresnomu ora bakal keganti..
C
netese kringetmu
      G
tanpo pamrih kanggo aku..
D                      G
tondo.. yekti katresnanmu..

Reff :
         C
 sangang wulan suwene berjuang..
        G
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       D             C           G
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      C
 matursuwon ibuku sayang..
           G
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      D              C           G
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..

         C
 sangang wulan suwene berjuang..
        G
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       D             C           G
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      C
 matursuwon ibuku sayang..
           G
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      D              C           G
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..
        Am                C
 nyuwun ngapunten kagem sedoyo..
       G
 kelepatan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A  E  F#m  D E

A          D
ibu.. ngapuranen anakmu..
E                           A
dereng saget sungkem wonten sukumu..
D                 A
ibu kang tansah.. nresnani aku..
E                      A
rino wengi ibu, njogo awakku..
D
ora tau ngeluh..
      A
tulus lahir lan batinmu..
E                A   E
ibu.. sepuranen aku..

A           D
ora.. bakal aku iso lali..
E                    A
tresnomu ora bakal keganti..
D
netese kringetmu
      A
tanpo pamrih kanggo aku..
E                      A
tondo.. yekti katresnanmu..

Reff :
         D
 sangang wulan suwene berjuang..
        A
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       E             D           A
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      D
 matursuwon ibuku sayang..
           A
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      E              D           A
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..

Musik : A  E  Bm  F#m E
        A  Bm  D E A..

A           D
ora.. bakal aku iso lali..
E                  A
tresnomu ora bakal keganti..
D
netese kringetmu
      A
tanpo pamrih kanggo aku..
E                      A
tondo.. yekti katresnanmu..

Reff :
         D
 sangang wulan suwene berjuang..
        A
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       E             D           A
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      D
 matursuwon ibuku sayang..
           A
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      E              D           A
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..

         D
 sangang wulan suwene berjuang..
        A
 jiwo rogomu sing dadi taruhan..
       E             D           A
 kabeh ibu lakoni kanti.. keikhlasan..

      D
 matursuwon ibuku sayang..
           A
 sembah bekti kulo kagem njenengan..
      E              D           A
 mugi Gusti maringi ibu.. keberkahan..
        Bm                D
 nyuwun ngapunten kagem sedoyo..
       A
 kelepatan..
Facebook
Twitter

Chord Vayz - Ibuku Tersayang


Lihat semua :
  • Chord Vay'z
  •