Kunci Gitar Vay'z - Kandas

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C G F G
        C G F G

  C         G          Am
kurang opo aku ning atimu..
  F               G         C
kurang piye labuh lan perjuanganku..
  Dm                         Am
rino klawan wengi, kowe sing tak anti-anti
   E                         Am
tansah mesem ning sakjroning ngimpi..

Int. F G..

  C            G          Am
kutho batu tak simpene rindu..
  F                G            C
bungah susah pengenku karo sliramu..
     Dm                     Am
ning nyatane bedo, kowe nyimpen ati liyo
  E                        Am
rumangsamu aku mbok anggep opo..

Int. F..E...

Reff :
          Am                    Dm
 yen pancene kowe milih karo de'e
 G                      C      E
  gampang banget rasamu ngelaleake
 Am        A            Dm
  tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas
 G                 E
  kowe ayu polahmu kok setan alas..
    F    G           C
 Gusti.. tresnoku kandas..

Musik : F G E Am
        Dm G C..
        F G E Am
        Dm G C G

  C            G          Am
kutho batu tak simpene rindu..
  F                G            C
bungah susah pengenku karo sliramu..
     Dm                     Am
ning nyatane bedo, kowe nyimpen ati liyo
  E                        Am
rumangsamu aku mbok anggep opo..

Int. F E

Reff :
          Am                    Dm
 yen pancene kowe milih karo de'e
 G                      C      E
  gampang banget rasamu ngelaleake
 Am        A            Dm
  tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas
 G                 E
  kowe ayu polahmu kok setan alas..
    F    G           C
 Gusti.. tresnoku kandas.. oo..
    F    G        C      G  C
 Gusti.. tresnoku kandas..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G#/C F# G#
        C# G#/C F# G#

  C#        G#/C       A#m
kurang opo aku ning atimu..
  F#              G#        C#
kurang piye labuh lan perjuanganku..
  D#m                        A#m
rino klawan wengi, kowe sing tak anti-anti
   F                         A#m
tansah mesem ning sakjroning ngimpi..

Int. F# G#..

  C#           G#/C       A#m
kutho batu tak simpene rindu..
  F#               G#           C#
bungah susah pengenku karo sliramu..
     D#m                    A#m
ning nyatane bedo, kowe nyimpen ati liyo
  F                        A#m
rumangsamu aku mbok anggep opo..

Int. F#..F...

Reff :
          A#m                   D#m
 yen pancene kowe milih karo de'e
 G#                     C#     F
  gampang banget rasamu ngelaleake
 A#m       A#           D#m
  tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas
 G#                F
  kowe ayu polahmu kok setan alas..
    F#   G#          C#
 Gusti.. tresnoku kandas..

Musik : F# G# F A#m
        D#m G# C#..
        F# G# F A#m
        D#m G# C# G#

  C#           G#/C       A#m
kutho batu tak simpene rindu..
  F#               G#           C#
bungah susah pengenku karo sliramu..
     D#m                    A#m
ning nyatane bedo, kowe nyimpen ati liyo
  F                        A#m
rumangsamu aku mbok anggep opo..

Int. F# F

Reff :
          A#m                   D#m
 yen pancene kowe milih karo de'e
 G#                     C#     F
  gampang banget rasamu ngelaleake
 A#m       A#           D#m
  tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas
 G#                F
  kowe ayu polahmu kok setan alas..
    F#   G#          C#
 Gusti.. tresnoku kandas.. oo..
    F#   G#       C#     G# C#
 Gusti.. tresnoku kandas..

Chord Vay'z - Kandas


Lihat semua :
  • Chord Vay'z
  •