Kunci Gitar Ndarboy Genk - Dino Katresnan

Transpose:
Special Valentine 
dari Ndarboy Genk 
"Dino Katresnan"

Intro : C..F..Dm..G….

    C
opo wae sing tak karepke
      F
ngancani aku mrono mrene
       C         Am
nganti kudanan wani 
        Dm   G
ra mantolan..

     C
akeh sing nggodo sok-sok'an care
     F
kowe ra tau nganggo skincare
        Dm        G        C
nanging tresnoku ora bakal kecer..

F          Em       Am
percoyo.. aku iki setio..
    Dm
ora koyo criping telo
             Bb               G
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

Reff :
     C                     Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E           Am     G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

Musik :  F..    Em..  Dm..  C..
        (hu.. huhu... u.. huhu..)
         C   Dm Em 
        (sya-la-la)
         F..    Em..  Dm..  G..
        (hu.. huhu... u..  huu..)

Reff :
     C                     Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E           Am     G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

     C                   Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E    Am               G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

 F          C           Bm
 masalah rindu lan berjuang..
 G       C -Csus4 C
 ben aku wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Catatan :
Spesial chord F#m = F#m7b5

Intro : G..C..Am..D….

    G
opo wae sing tak karepke
      C
ngancani aku mrono mrene
       G         Em
nganti kudanan wani 
        Am  -D
ra mantolan..

     G
akeh sing nggodo sok-sok'an care
     C
kowe ra tau nganggo skincare
        Am        D        G
nanging tresnoku ora bakal kecer..

C          Bm       Em
percoyo.. aku iki setio..
    Am
ora koyo criping telo
             F                D
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

Reff :
     G                     F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B           Em
  tetep ning sandingku..
 D           C     D
 tekan ning anak putu..

        G                 F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B           Em     D
  masalah rindu lan berjuang
 C    D    G
 ben aku wae..

Musik :  C..    Bm..  Am..  G..
        (hu.. huhu... u.. huhu..)
         G  -Am -Bm 
        (sya-la-la)
         C..    Bm..  Am.. D..
        (hu.. huhu... u..  huu..)

Reff :
     G                     F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B           Em
  tetep ning sandingku..
 D           C     D
 tekan ning anak putu..

        G                 F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B           Em     D
  masalah rindu lan berjuang
 C    D    G
 ben aku wae..

     G                   F#m
 selamat hari berbahagia sayang..
 B           Em
  tetep ning sandingku..
 D           C     D
 tekan ning anak putu..

        G                 F#m
 tresno iki pancen opo anane..
 B    Em               D
  masalah rindu lan berjuang
 C    D    G
 ben aku wae..

 C          G           F#m
 masalah rindu lan berjuang..
 D       G -Gsus4 G
 ben aku wae..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - Dino Katresnan


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •