Kunci Gitar Ndarboy Genk - Ojo Nangis

Transpose:
Intro : C F -G Am G
        Em Am Em Am
        Dm G..

C                   F
mbiyen mbok perjuangke..
  G          F   Em
saiki mbok sia-siake..
 A                       Dm
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    F                  G
pas kowe durung sopo-sopo..

Int. F-Em-Dm-C G..

C             F
aku wis jogo ati..
  G          F    Em
kowe dolanan neng mburi..
  A                         Dm
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     F          G          C    Gm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  C      F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B         Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C
tresno wis rampung..

Reff :
       F           G    F   Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    Gm
 cukup aku kelaran laran..

 C      F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                     C
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Am     Em
kudune ngati-ati..
      F            C
opo meneh yen bab ati..
        Am      Em
kudu mlaku dewe-dewe..
F      G       C
larane tak tanggung dewe..

Musik : G# Gm Cm Fm G..

         F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B         Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C
tresno wis rampung..

Reff :
       F           G    F   Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    Gm
 cukup aku kelaran laran..

 C      F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                     C
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                     C
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G C -D Em D
        Bm Em Bm Em
        Am D..

G                   C
mbiyen mbok perjuangke..
  D          C   Bm
saiki mbok sia-siake..
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    C                  D
pas kowe durung sopo-sopo..

Int. C-Bm-Am-G D..

G             C
aku wis jogo ati..
  D          C    Bm
kowe dolanan neng mburi..
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     C          D          G    Dm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  G      C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Reff :
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Em     Bm
kudune ngati-ati..
      C            G
opo meneh yen bab ati..
        Em      Bm
kudu mlaku dewe-dewe..
C      D       G
larane tak tanggung dewe..

Musik : D# Dm Gm Cm D..

         C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Reff :
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - Ojo Nangis


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •