Kunci Gitar Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Cover Woro Widowati)

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C F Am G -F
        Em Am Em Am
        Dm G….

C                   F
mbiyen mbok perjuangke..
  G          F    Em
saiki mbok sia..siake..
 A                        Dm
aku sing selalu ono pas kowe loro..
    F                  G  Dm G
pas kowe durung sopo sopo..

C             F
aku wis jogo ati..
  G          F       Em
kowe dolanan neng mburi..
  A                         Dm   -Em
kabeh sing tak perjuangke sio..sio..
     F          G          C    -Gm
kowe milih karo sing luwih mulyo.. 

 -C      F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B        Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C       C7
tresno wes rampung..

Reff :
        F          G        Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    C7
 cukup aku kelaran laran..

        F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                       C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..

        Am     Em
 kudune ngati-ati..
        F           C
 opo meneh yen bab ati..
         Am      Em
 kudu mlaku dewe dewe..
 F      G            C
 larane tak tanggung dewe..

Musik : G# Gm Fm G….

         F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B        Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C       C7
tresno wes rampung..

Reff :
        F          G        Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    C7
 cukup aku kelaran laran..

        F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                       C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
 G                         C    Fm C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..

Lihat pula:
Ndarboy Genk - Ojo Nangis

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# G# Cm A# -G#
        Gm Cm Gm Cm
        Fm..A#….

D#                  G#
mbiyen mbok perjuangke..
  A#         G#   Gm
saiki mbok sia..siake..
 C                        Fm
aku sing selalu ono pas kowe loro..
    G#                 A#  Fm A#
pas kowe durung sopo sopo..

D#            G#
aku wis jogo ati..
  A#         G#      Gm
kowe dolanan neng mburi..
  C                         Fm   -D#/G
kabeh sing tak perjuangke sio..sio..
     G#         A#         D#   -A#m
kowe milih karo sing luwih mulyo.. 

 -D#     G#
mesakke atiku..
                A#
yen tak teruske ro kowe..
          D#     A#/D        Cm
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Fm
wes kebacut getun..
            A#
kulo nderek langkung..
           D#      D#7
tresno wes rampung..

Reff :
        G#         A#       Gm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      C          Fm
 seng ilang ben ilang..
 A#                D#   D#7
 cukup aku kelaran laran..

        G#         A#     G#    Gm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 C                     Fm
 kowe bakal ngerti larane..
   A#                      D#
 naliko ditinggal pas jeru jerune..

        Cm     Gm
 kudune ngati-ati..
        G#          D#
 opo meneh yen bab ati..
         Cm      Gm
 kudu mlaku dewe dewe..
 G#     A#           D#
 larane tak tanggung dewe..

Musik : B A#m G#m A#….

         G#
mesakke atiku..
                A#
yen tak teruske ro kowe..
          D#     A#/D        Cm
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Fm
wes kebacut getun..
            A#
kulo nderek langkung..
           D#      D#7
tresno wes rampung..

Reff :
        G#         A#       Gm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      C          Fm
 seng ilang ben ilang..
 A#                D#   D#7
 cukup aku kelaran laran..

        G#         A#     G#    Gm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 C                     Fm
 kowe bakal ngerti larane..
   A#                      D#
 naliko ditinggal pas jeru jerune..
 C                     Fm
 kowe bakal ngerti larane..
 A#                        D#  -G#m D#
 naliko ditinggal pas jeru jerune..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Cover Woro Widowati)


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  • Chord Woro Widowati
  •