Kunci Gitar Woro Widowati - Abote Kangen

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Dm G C G/B Am
        Dm G..

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Musik : C G/B Am..
        F Em Dm Fm
        Em Am Dm..G..

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   F         G             Em  Am
 jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
          Dm          G       C         Gm
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
 Am       Dm           G            C
  marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A D -A/C# Bm
        Em A..

    D          A/C#      Bm
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Em       A            D
tak arep arepke sok kapan tekane..
   G         A           F#m        Bm
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#          Bm
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino dinoku kroso sepi rasane..
    G            A         F#m        Bm
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   G         A             D-A/C#-Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Em          A       D
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Musik : D A/C# Bm..
        G F#m Em Gm
        F#m Bm Em..A..

    D          A/C#      Bm
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Em       A            D
tak arep arepke sok kapan tekane..
   G         A           F#m        Bm
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#          Bm
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino dinoku kroso sepi rasane..
    G            A         F#m        Bm
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Reff :
   G         A             D-A/C#-Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Em          A       D
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   G         A             F#m Bm
 jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
          Em          A       D         Am
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   G          A           F#m   -F#  Bm
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Em           A            D
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
 Bm       Em           A            D
  marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Abote Kangen


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •