Kunci Gitar Woro Widowati - Cukup

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am….

Am              Em
ojo di kiro aku ra ngerti..
  F                      C
tumindak salahmu ning mburi..
 Dm                  Am
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
  F              E
cetho.. nyolok netro..

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadhang bali..
        F                  C
emang batin yen mung dipiloro..
 Dm                   Am
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  F        E          Am  E -D E
pupus.. trimo tak pungkasi..

Reff :
   A           Amaj7
 cukup.. ora guno tak tangisi..
    F#m
 nrimo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
   D         C#m            Bm
 kesal..ahan yang.. tak mungkin..
     E
 ku ulang..

    A          Amaj7
 janji.. aku bakal ngebuktekke..
  F#m
 iso.. entuk sing luwih gemati..
    D         C#m       Bm
 nentrem..ke ati.. lan tulus..
       E
 nresnani..

Musik : A Amaj7 F#m..
        D C#m Bm Dm E..

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadang bali..
        F                  C
emang batin yen mung dipiloro..
 Dm                   Am
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  F         E          Am  E -D E
pupus.. terimo tak pungkasi..

Reff :
   A           Amaj7
 cukup.. ora guno tak tangisi..
   F#m
 lungo.. kanthi ikhlas jroning dodo..
   D         C#m            Bm
 kesal..ahan yang.. tak mungkin..
     E
 ku ulang..

    A          Amaj7
 janji.. aku bakal ngebuktekke..
  F#m
 iso.. entuk sing luwih gemati..
    D         C#m        Bm
 nentrem..ke ati.. lan tulus..
       E
 nresnani..
    D         C#m        Bm Dm
 nentrem..ke ati.. lan tulus..
       E
 nresnani..

Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Cukup


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •