Kunci Gitar Woro Widowati Ft. Evan Loss - Bedo Dalane

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

    C            G           Am
tresno iki wes tekan pungkasane..
F                   G
awake luwih becik dewe-dewe..
  Em                  A
diterusno kae mesti loro ning mburine..
  Dm                   G
kabeh iki wes dadi garise..

C          G          Am
yen oleh milih aku ra pengen kenal koe..
F                   G
lorone ra kiro-kiro rasane..
  Em                      A
kudu diiklhasne wes cukop tekan semene..
 Dm                 G
aku ro koe bedo dalane..

Reff :
       F       G           Em  Am
 Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm     G         C
 rasah digetuni.. rasah ditangisi..
    F      G         Em     Am
 percoyo wae.. Gusti mung siji..
       Dm                G
 ojo dadi ati.. yen ra dadi siji..

       F       G           Em  Am
 Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm     G         C
 rasah digetuni.. rasah ditangisi..
   F          G               Em       Am
 roso tresno iki.. tak simpen tekane mati..
     Dm         G        C
 masio ra bakal iso nyawiji..

Musik : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm..G..

C          G          Am
yen oleh milih aku ra pengen kenal koe..
F                   G
lorone ra kiro-kiro rasane..
  Em                      A
kudu diiklhasne wes cukop tekan semene..
 Dm                 G
aku ro koe bedo dalane..

Reff :
       F       G           Em  Am
 Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm     G         C
 rasah digetuni.. rasah ditangisi..
    F      G         Em     Am
 percoyo wae.. Gusti mung siji..
       Dm                G
 ojo dadi ati.. yen ra dadi siji..

       F       G           Em  Am
 Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm     G         C
 rasah digetuni.. rasah ditangisi..
   F          G               Em       Am
 roso tresno iki.. tak simpen tekane mati..
     Dm         G        C
 masio ra bakal iso nyawiji..
     Dm         G        C   Csus4 C
 aku ro koe ora iso dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati Ft. Evan Loss - Bedo Dalane


Lihat semua :
  • Chord Evan Loss
  • Chord Woro Widowati
  •