Kunci Gitar Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna)

Transpose:
Cover Lagu Xaluna - Pamit Rabi
Capo di fret 2

Intro : C F G C -G/B
        Am Dm F G..

C                    F
sak tenane aku.. ora ikhlas
G                        C    -G/B
ngeculke tresnamu, ilang bablas
Am                       Dm
gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
G                C    G
atimu ajur.. aku reti..

C                     F
kabeh iki ora.. tak karep..ke
G                         C   -G/B
nanging Gusti nduduhke takdire
Am                       Dm
crito tresno cukup tekan semene kangmas
       G                   C
njaluk tulung, lilakno lan ikhlas..

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C           G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am       G             F    Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm             G
 pilihane wong tuaku..

        C      G
 nggoleko.. ganti..
 Am            G
 tresno seng luwih suci
   F   Em         Dm      G     C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

C
 ra ngiro koe lungo ninggalke awakku
F
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
G
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
C                           -G/B    
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Am
 wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Dm
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
G
 koe bakal disanding priyo seng dudu aku
C
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku..

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C           G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am       G             F    Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm             G
 pilihane wong tuaku..

        C      G
 nggoleko.. ganti..
 Am            G
 tresno seng luwih suci
   F   Em         Dm      G    C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

    C
aku kelangan koe
                             F
seng tahunan bareng seneng susah
                                   G
harapan pupus sudah karena kau menikah
                                  C
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku
                     Am
kok aku ra oleh restune
                             Dm
aku sadari ku tak punya apa-apa
                                     G
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
                                      C
mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
                                (F)
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     C           G
 lalekno.. ikhlasno..
 Am       G             F    Em
 aku disanding karo tresno liyo..
   Dm             G
 pilihane wong tuaku..

        C      G
 nggoleko.. ganti..
 Am            G
 tresno seng luwih suci
   F   Em         Dm      G    C
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

      C    G        Am   G
 pangapurakno.. aku ora iso
    F         Em      Dm       G
 mbacutke lakuku ro koe dadi siji
      C     G       Am       G
 sengitono aku.. jembarno atimu kangmas
  F    Em  Dm      G
 aa.. aku..  pamit rabi..

Catatan :
Dibagian Reff sudah kita sederhanakan.
Kita pakai Em, kalau di Versi Xaluna
dulu kita pakai chord C :D

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G A D -A/C#
        Bm Em G A..

D                    G
sak tenane aku.. ora ikhlas
A                        D    -A/C#
ngeculke tresnamu, ilang bablas
Bm                       Em
gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
A                D    A
atimu ajur.. aku reti..

D                     G
kabeh iki ora.. tak karep..ke
A                         D   -A/C#
nanging Gusti nduduhke takdire
Bm                       Em
crito tresno cukup tekan semene kangmas
       A                   D
njaluk tulung, lilakno lan ikhlas..

G                 Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D      A/C#    Bm  G         A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D           A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm       A             G    D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em             A
 pilihane wong tuaku..

        D      A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm            A
 tresno seng luwih suci
   G   D/F#       Em      A    D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

D
 ra ngiro koe lungo ninggalke awakku
G
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
A
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
D                           -A/C#   
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Bm
 wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Em
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
A
 koe bakal disanding priyo seng dudu aku
D
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku..

G                 Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D      A/C#    Bm  G         A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D           A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm       A             G    D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em             A
 pilihane wong tuaku..

        D      A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm            A
 tresno seng luwih suci
   G   D/F#       Em      A    D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

    D
aku kelangan koe
                             G
seng tahunan bareng seneng susah
                                   A
harapan pupus sudah karena kau menikah
                                  D
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku
                     Bm
kok aku ra oleh restune
                             Em
aku sadari ku tak punya apa-apa
                                     A
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
                                      D
mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
                                (G)
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

G                 Gm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
D      A/C#    Bm  G         A
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
     D           A/C#
 lalekno.. ikhlasno..
 Bm       A             G    D/F#
 aku disanding karo tresno liyo..
   Em             A
 pilihane wong tuaku..

        D      A/C#
 nggoleko.. ganti..
 Bm            A
 tresno seng luwih suci
   G   D/F#       Em      A    D
 seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

      D    A/C# Bm   A
 pangapurakno.. aku ora iso
    G         D/F#    Em       A
 mbacutke lakuku ro koe dadi siji
      D     A/C#    Bm       A
 sengitono aku.. jembarno atimu kangmas
  G    D/F# Em      A
 aa.. aku..   pamit rabi..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Pamit Rabi (Xaluna)


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •