Kunci Gitar Woro Widowati - Ora Luntur

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C

                   C
loro ati tetep tak tahan..
                   Em
nadyan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wis kadung nyaman..
                     G
mergo aku wis kadung sayang..

Int. C Em F G..

  C
salah..
                  Em
aku ngakoni ki pancen salah..
  F
salah..
                     G
nresnani kowe sing durung pisah..

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

     F
ning ce..dakmu..
                            C
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  F
tangis.. ati..
  Dm                     G
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                    C
 loro ati tetep tak tahan..
                    Em
 nadyan rasane ra karuan..
                      F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      G
 mergo aku wis kadung sayang..

                      C
 konco-konco ngarahke mundur..
                Em
 dianggep dekne sedulur..
                   F
 tapi tresnoku ora luntur..
                       G
 nganti tekan ku tutup umur..

Musik : F G C Em Am Dm..G..

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                    C
 loro ati tetep tak tahan..
                   Em
 najan rasane ra karuan..
                      F
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      G
 mergo aku wis kadung sayang..

                      C
 konco-konco ngarahke mundur..
                Em
 dianggep dekne sedulur..
                   F
 tapi tresnoku ora luntur..
                       G
 nganti tekan ku tutup umur..

Outro : C Em F G

    F      G          C
nganti.. tekan tutup umur..
      F        G           C
tresnaku.. nganti tutup.. umur..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D

                   D
loro ati tetep tak tahan..
                   F#m
nadyan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wis kadung nyaman..
                     A
mergo aku wis kadung sayang..

Int. D F#m G A..

  D
salah..
                  F#m
aku ngakoni ki pancen salah..
  G
salah..
                     A
nresnani kowe sing durung pisah..

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

     G
ning ce..dakmu..
                            D
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  G
tangis.. ati..
  Em                     A
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                    D
 loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
 nadyan rasane ra karuan..
                      G
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      A
 mergo aku wis kadung sayang..

                      D
 konco-konco ngarahke mundur..
                F#m
 dianggep dekne sedulur..
                   G
 tapi tresnoku ora luntur..
                       A
 nganti tekan ku tutup umur..

Musik : G A D F#m Bm Em..A..

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                    D
 loro ati tetep tak tahan..
                   F#m
 najan rasane ra karuan..
                      G
 mergo aku wis kadung nyaman..
                      A
 mergo aku wis kadung sayang..

                      D
 konco-konco ngarahke mundur..
                F#m
 dianggep dekne sedulur..
                   G
 tapi tresnoku ora luntur..
                       A
 nganti tekan ku tutup umur..

Outro : D F#m G A..

    G      A          D
nganti.. tekan tutup umur..
      G        A           D
tresnaku.. nganti tutup.. umur..

Chord Woro Widowati - Ora Luntur


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •