Kunci Gitar Woro Widowati - Siji Saklawase

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : G C -G/B Am D

G   F            E
padange sinar rembulan
     Am               D      -C
sing nyekseni crito katresnan
Bm  B     Em  D           C
aku lan kowe.. saling ngucap janji
        D
rabakal mblenjani..

G    F               E
kerlipe lintang neng awang
 Am                    D     -C
amung siji sing paling terang
  Bm      B     Em   D        C
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
        D
bakal sesandingan..

Reff :
            G    
 siji selawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                      G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B                    Em  D    A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C      D          G
 sliramu tetep neng atiku..

Musik : C D B Em-D-A D..

G    F               E
kerlipe lintang neng awang
 Am                    D     -C
amung siji sing paling terang
  Bm      B     Em   D        C
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
        D
bakal sesandingan..

Reff :
             G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                      G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B                    Em  D    A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C      D          G
 sliramu tetep neng atiku..

             G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                      G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B                    Em  D    A
 nganti Gusti mundhut u..rip..ku
    C      D           G-D/F#-Em-D
 sliramu tetep neng atiku..
    C      D          G  C D G
 sliramu tetep neng atiku..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Siji Saklawase


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •