Kunci Gitar Woro Widowati - Eleng Gematimu

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C G Am G
        F D G

  C
kelingan naliko kowe
     Em
sumende neng pundakku
          Am
lungguh jejer kowe kondo
       Em
marang aku
     F                C
kowe lan aku kudu pepisahan
Am         Dm
 ngiklaske kowe
     G          C
karo wong wedok liyan..

C
langit wis mendung
         Em
pratondo arepe udan
        Am
ati nggaret kelingan kowe sing
    Em
wis dadi kenangan
     F                   C
kowe nglanggeti sucine katresnan
Am   Dm
 aku mung pasrah
       G       C
marang Gusti pengeran..

-G     Am              Em
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      F            G         C
ugo kelingan gematimu marang aku
-G     Am               Em
 eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      F            D           G
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
           C
 tak empet neng njero dodo
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

   Em
 kudu ngiklaske kowe
     Am
 nyanding karo wong liyo
     Dm                       G
 senadyan neng atiku keloro-loro
       (F)
 keloro-loro..

Musik : F Em Dm C
        F Em Am D G

Reff :
           C
 tak empet neng njero dodo
         Am
 weruh kowe karo wong liyo
         Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G         Am
  nyawang kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

           C
 tak empet neng njero dodo
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
         Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G         Am
  nyawang kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
 F      G
  kok malah soyo keloro..

Outro : F Em Am D G

Catatan :
Chord diatas kita mudahkan.

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# C#/F D#m C#
        B G#/C C#

  F#
kelingan naliko kowe
     A#m
sumende neng pundakku
          D#m
lungguh jejer kowe kondo 
       A#m
marang aku
     B                F# 
kowe lan aku kudu pepisahan
D#m        G#m
 ngiklaske kowe
     C#         F#
karo wong wedok liyan..

F#
langit wis mendung
         A#m
pratondo arepe udan
        D#m
ati nggaret kelingan kowe sing
    A#m
wis dadi kenangan
     B                   F#
kowe nglanggeti sucine katresnan
D#m  G#m
 aku mung pasrah
       C#      F#
marang Gusti pengeran..

-C#/F  D#m             A#m
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      B            C#        F#
ugo kelingan gematimu marang aku
-C#/F  D#m              A#m
 eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      B            G#/C        C#
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
           F#
 tak empet neng njero dodo
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

   A#m
 kudu ngiklaske kowe
     D#m
 nyanding karo wong liyo
     G#m                      C#
 senadyan neng atiku keloro-loro
       (B)
 keloro-loro..

Musik : B  A#m  G#m  F#
        B  A#m D#m -G#/C C#

Reff :
           F#
 tak empet neng njero dodo
         D#m
 weruh kowe karo wong liyo
         G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F      D#m
  nyawang kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

           F#
 tak empet neng njero dodo
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
         G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F      D#m
  nyawang kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
 B      C#
  kok malah soyo keloro..

Outro : B  A#m  D#m G# C#
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Eleng Gematimu


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •