Kunci Gitar Woro Widowati - Angin Wengi

Transpose:
Intro : C Em F G
        Am Em F G..

C               Em
 kroso sepi.. roso neng atiku..
F                 Em
 urip dewe neng kene tanpo tresnamu..
F                   C       Am
 pirang sasi suwene ora ketemu..
Dm                  G
 ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Am F G..
        C F G..
        C F G..
        F..C..Am D G..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Am F G..
        C F G..
        C F G..
        F..C..Am D G..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..
   Dm         G      (C)
 kangen.. ngenteni tekane..

Outro : C..F G
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm C D
        Em Bm C D..

G               Bm
 kroso sepi.. roso neng atiku..
C                 Bm
 urip dewe neng kene tanpo tresnamu..
C                   G       Em
 pirang sasi suwene ora ketemu..
Am                  D
 ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Em C D..
        G C D..
        G C D..
        C..G..Em A D..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Em C D..
        G C D..
        G C D..
        C..G..Em A D..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..
   Am         D      (G)
 kangen.. ngenteni tekane..

Outro : G..C D
        G..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Angin Wengi


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •