Kunci Gitar Woro Widowati - Sekuat Atiku

Transpose:
Intro : F G Em Am Bb..G..

    C    G      Am  Em
naliko.. kowe lungo..
 F            C      Dm        G
aku mung dipandang.. sebelah moto..
 C     G    Am         Em
ati.. iki.. bubrah sarane..
   F        C    Dm       G
mergo roso iki.. disepelekke..

    F       G
nganti.. saiki aku..
Em         Am
ngenteni kowe..
  Bb                 G
nanging kowe.. milih liyane..

Reff :
   F                  G
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         Em                    Am
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   F      G           Em            Am
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  F         G         C
 awak dewe iso dadi siji..

Musik : Am..Em..Dm..Em F G..

 C    G          Am  Em
aku.. ra bakal lungo..
    F        C    Dm       G
senajan ati iki.. keloro-loro..
 C       G     Am       Dm
aku.. ikhlas.. mbok larani..
   F          C    Dm    G       C
mergo tresno iki.. wis.. tak.. patri..

    F       G
nganti.. saiki aku..
Em         Am
ngenteni kowe..
  Bb                 G
nanging kowe.. milih liyane..

Reff :
   F                  G
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         Em                    Am
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   F      G           Em            Am
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  F         G         C  D
 awak dewe iso dadi siji..

 (overtune)
   G                  A
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         F#m                   Bm
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   G      A           F#m           Bm
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  Em         A
 awak dewe.. ee hee..
   G      A           F#m           Bm
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  G        A               D
 awak dewe.. iso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m D..B..

    E    B      C#m G#m
naliko.. kowe lungo..
 A            E      F#m       B
aku mung dipandang.. sebelah moto..
 E     B    C#m        G#m
ati.. iki.. bubrah sarane..
   A        E    F#m      B
mergo roso iki.. disepelekke..

    A       B
nganti.. saiki aku..
G#m        C#m
ngenteni kowe..
  D                  B
nanging kowe.. milih liyane..

Reff :
   A                  B
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         G#m                   C#m
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   A      B           G#m           C#m
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  A         B         E
 awak dewe iso dadi siji..

Musik : C#m..G#m..F#m..G#m A B..

 E    B          C#m  G#m
aku.. ra bakal lungo..
    A        E    F#m      B
senajan ati iki.. keloro-loro..
 E       B     C#m      F#m
aku.. ikhlas.. mbok larani..
   A          E    F#m   B       E
mergo tresno iki.. wis.. tak.. patri..

    A       B
nganti.. saiki aku..
G#m        C#m
ngenteni kowe..
  D                  B
nanging kowe.. milih liyane..

Reff :
   A                  B
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         G#m                   C#m
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   A      B           G#m           C#m
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  A         B         E   F#
 awak dewe iso dadi siji..

 (overtune)
   B                  C#
 kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
         A#m                   D#m
 mergo roso iki.. wis kadung jeru..
   B      C#          A#m           D#m
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  G#m       C#
 awak dewe.. ee hee..
   B      C#          A#m           D#m
 mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
  B        C#              F#
 awak dewe.. iso dadi siji..

Chord Woro Widowati - Sekuat Atiku


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •