Kunci Gitar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili

Transpose:
Intro : Am F Am F
        Am F Dm E..

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                     C
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Am
sepurane..
         Dm
pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
  Dm              E
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
         Am
 ojo digetuni..
             Dm
 ojo gawe mrebes mili..
          G
 sejatine tresno..
           C
 ra kudu duweni..
             F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
         E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke koe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro koe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
 lan jogo tresnaku..
        E                  Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. Dm E Am..
     F Dm G C..
     F Dm E Am E..
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G                   C
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
         Am
 ojo digetuni..
             Dm
 ojo gawe mrebes mili..
          G
 sejatine tresno..
           C
 ra kudu duweni..
             F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
         E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke koe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro koe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
     Dm
 lan jogo tresnaku..
        E                  Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

     F
 sadaro.. (sadaro..)
    Dm
 elingo.. (elingo..)
       E              Am
 sak durunge tambah loro..

     F
 selawase.. (selawase..)
        Dm
 tresno iki.. (tresno iki..)
       E                      Am
 bakal tak simpen ning jero dodo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m D F#m D
        F#m D Bm C#..

F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe
E                     A
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

F#m
sepurane..
         Bm
pancen kabeh iki salahku..
E                      A
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
F#                     Bm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         D
sing tak tompo..
  Bm              C#
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
         F#m
 ojo digetuni..
             Bm
 ojo gawe mrebes mili..
          E
 sejatine tresno..
           A
 ra kudu duweni..
             D
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Bm
 ora ngijini..
         C#
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             F#m
 lungaku nyambut gawe..
               Bm
 ora mergo ninggalke koe..
               E
 pengin lumrah kancane..
              A
 bahagia ro koe..
           D
 janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
 lan jogo tresnaku..
        C#                 F#m
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. Bm C# F#m..
     D Bm E A..
     D Bm C# F#m C#..
     
F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe..
E                   A
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
         F#m
 ojo digetuni..
             Bm
 ojo gawe mrebes mili..
          E
 sejatine tresno..
           A
 ra kudu duweni..
             D
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Bm
 ora ngijini..
         C#
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

             F#m
 lungaku nyambut gawe..
               Bm
 ora mergo ninggalke koe..
               E
 pengin lumrah kancane..
              A
 bahagia ro koe..
           D
 janjimu bakal ngenteni setio
     Bm
 lan jogo tresnaku..
        C#                 F#m
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

     D
 sadaro.. (sadaro..)
    Bm
 elingo.. (elingo..)
       C#             F#m
 sak durunge tambah loro..

     D
 selawase.. (selawase..)
        Bm
 tresno iki.. (tresno iki..)
       C#                     F#m
 bakal tak simpen ning jero dodo..
Facebook
Twitter

Chord Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili


Lihat semua :
  • Chord Ronz Asmara
  • Chord Woro Widowati
  •