Kunci Gitar Ronz Asmara - Temanggung Ninggal Rasa

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : F Fm Em Am
        Dm Bb G..

C         Em
ademe.. howo iki..
Bb        A
tansah ngelingke 
      Dm
isih ono cerito..
Fm
aku ning kene..
   Em         A
berharap biso bebrayan..
  Dm         G
karo koe.. tekan selawase..

     C           Em
ning nyatane.. koe lungo..
    Bb       A
ninggalake roso 
            Dm
sing durung gedugo..
Fm
nganti seprene..
 Em         A         Dm
aku ora ngerti kepiye atimu..
        G
sak tenane marang aku..

Reff :
                F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                        C   Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C
 aku mung pengin koe ngerti..

Musik : Gm..    F..
        ho.. wo wo..
            Fm..     C..
        ho uwo.. wo uwoo..
        Gm..   F..Fm..C..Dm
        hu.. u u..

Reff :
 G              F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                        C   Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C     Dm
 aku mung pengin koe ngerti..

 G              F
 temanggung ninggal roso..
      Fm                  Em  Am
 ning ati tansah keloro-loro..
               Dm
 koe isih ning sandingku..
    G                 C         Dm
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G              F
 temanggung ninggal cerito..
  Fm                    Em  Am
 ati iki isih nyimpen roso..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C     Am
 aku mung pengin koe ngerti..
            Dm
 jujur isih ngenteni..
 G                   C
 aku mung pengin koe ngerti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# F#m Fm A#m
        D#m B G#..

C#        Fm
ademe.. howo iki..
B         A#
tansah ngelingke 
      D#m
isih ono cerito..
F#m
aku ning kene..
   Fm         A#
berharap biso bebrayan..
  D#m        G#
karo koe.. tekan selawase..

     C#          Fm
ning nyatane.. koe lungo..
    B        A#
ninggalake roso 
            D#m
sing durung gedugo..
F#m
nganti seprene..
 Fm         A#        D#m
aku ora ngerti kepiye atimu..
        G#
sak tenane marang aku..

Reff :
                F#
 temanggung ninggal roso..
      F#m                 Fm  A#m
 ning ati tansah keloro-loro..
               D#m
 koe isih ning sandingku..
    G#                       C#  D#m
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G#             F#
 temanggung ninggal cerito..
  F#m                   Fm  A#m
 ati iki isih nyimpen roso..
            D#m
 jujur isih ngenteni..
 G#                  C#
 aku mung pengin koe ngerti..

Musik : G#m..   F#..
        ho.. wo wo..
            F#m..    C#..
        ho uwo.. wo uwoo..
        G#m..  F#..F#m..C#..D#m
        hu.. u u..

Reff :
 G#             F#
 temanggung ninggal roso..
      F#m                 Fm  A#m
 ning ati tansah keloro-loro..
               D#m
 koe isih ning sandingku..
    G#                       C#  D#m
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G#             F#
 temanggung ninggal cerito..
  F#m                   Fm  A#m
 ati iki isih nyimpen roso..
            D#m
 jujur isih ngenteni..
 G#                  C#    D#m
 aku mung pengin koe ngerti..

 G#             F#
 temanggung ninggal roso..
      F#m                 Fm  A#m
 ning ati tansah keloro-loro..
               D#m
 koe isih ning sandingku..
    G#                C#        D#m
 nyawang aku karo ngguya-ngguyu..

 G#             F#
 temanggung ninggal cerito..
  F#m                   Fm  A#m
 ati iki isih nyimpen roso..
            D#m
 jujur isih ngenteni..
 G#                  C#    A#m
 aku mung pengin koe ngerti..
            D#m
 jujur isih ngenteni..
 G#                  C#
 aku mung pengin koe ngerti..

Chord Ronz Asmara - Temanggung Ninggal Rasa


Lihat semua :
  • Chord Ronz Asmara
  •