Kunci Gitar Ronz Asmara - Ati Opo Watu

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C F Dm G….

C          G
koyo ngene rasane
    Am
tresno sing nyawiji
Dm           
digawe loro ati
  F            G
tetep tak gondeli..
Em                   A
aku percoyo nadyan diapusi..
 Dm
mung pengin koe mari
 G
ora malah ndadi..

C       G           Am
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Dm
kepie wae lakumu 
F        G
aku ra nesu..
Em                A
jan jane kui ati opo watu..
        Dm
kok nganti koyo ngene
          G
leh nglarani aku..

Em             Am
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Dm                    G
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
            C
 aku wis nyerah.. 
             Am
 ngeboti tresnamu..
     Dm                G
 sak karepmu, sak polahmu..
   Em          Am
 cukup cukup cukup..
   Dm             G
 lungo.. soko uripku..

           C
 aku wis wegah.. 
          Am
 sabarku ora faedah..
    Dm           G
 bendino di gawe loro..
   Em        Am
 lali lali lali..
   Dm                        F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G     C
 dilarani..

Musik : C G Am..Dm F G
        Em..A..Dm..Dm..C..

        G           Am
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Dm               F        G
kepie wae lakumu aku ra nesu..
Em                A
jan jane kui ati opo watu..
        Dm
kok nganti koyo ngene
          G
leh nglarani aku..

Em             Am
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Dm                    G
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
            C
 aku wis nyerah.. 
             Am
 ngeboti tresnamu..
     Dm                G
 sak karepmu, sak polahmu..
   Em          Am
 cukup cukup cukup..
   Dm             G
 lungo.. soko uripku..

           C
 aku wis wegah.. 
          Am
 sabarku ora faedah..
    Dm           G
 bendino di gawe loro..
   Em        Am
 lali lali lali..
   Dm                        F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G     C G Am
 dilarani..
   Dm                        F
 sopo wonge sing betah yen terus..
 G     C
 dilarani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G Em A..

D          A/C#
koyo ngene rasane
    Bm
tresno sing nyawiji
Em           
digawe loro ati
  G            A
tetep tak gondeli..
F#m                  B
aku percoyo nadyan diapusi..
 Em
mung pengin koe mari
 A
ora malah ndadi..

D       A/C#        Bm
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Em
kepie wae lakumu 
G        A
aku ra nesu..
F#m               B
jan jane kui ati opo watu..
        Em
kok nganti koyo ngene
          A
leh nglarani aku..

F#m            Bm
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Em                    A
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
            D
 aku wis nyerah.. 
             Bm
 ngeboti tresnamu..
     Em                A
 sak karepmu, sak polahmu..
   F#m         Bm
 cukup cukup cukup..
   Em             A
 lungo.. soko uripku..

           D
 aku wis wegah.. 
          Bm
 sabarku ora faedah..
    Em           A
 bendino di gawe loro..
   F#m       Bm
 lali lali lali..
   Em                        G
 sopo wonge sing betah yen terus..
 A     D
 dilarani..

Musik : D A/C# Bm..Em G A
        F#m..B..Em..Em..D..

        A/C#        Bm
wis 3 tahun ngadepi sabarku..
Em               G        A
kepie wae lakumu aku ra nesu..
F#m               B
jan jane kui ati opo watu..
        Em
kok nganti koyo ngene
          A
leh nglarani aku..

F#m            Bm
sithik wae.. tulung dipikirke..
      Em                    A
yen kabeh iki tibo ning awakmu..

Reff :
            D
 aku wis nyerah.. 
             Bm
 ngeboti tresnamu..
     Em                A
 sak karepmu, sak polahmu..
   F#m         Bm
 cukup cukup cukup..
   Em             A
 lungo.. soko uripku..

           D
 aku wis wegah.. 
          Bm
 sabarku ora faedah..
    Em           A
 bendino di gawe loro..
   F#m       Bm
 lali lali lali..
   Em                        G
 sopo wonge sing betah yen terus..
 A     D A/C# Bm
 dilarani..
   Em                        G
 sopo wonge sing betah yen terus..
 A     D
 dilarani..

Chord Ronz Asmara - Ati Opo Watu


Lihat semua :
  • Chord Ronz Asmara
  •