Kunci Gitar Kang Ipin Ft. Woro Widowati - Raiso Nglaleke

Transpose:
Caatatan :
Chord versi awal sudah kita datarkan
Lihat Versi Originalnya di bawah.

Intro : C Em F
        Dm  G  C..

   C        G
raiso.. aku nglalekke..
    Am         Em
kenangan.. aku ro kowe..
  F              G    F G
jujur aku isih sayang..

      C       G
ngertio.. aku raiso..
     Am       Em
mbaleni.. kenangan wingi..
    F                 G
wes terlanjur loro.. ati..

F          G
pancen aku sing salah
Em        Am
ninggalke kowe
  Dm          F      G
nanging ati raiso ngapusi..

  F      G
kudune kowe ngerti
Em       Am
tresnoku iki
    Dm        G         C
wes kejeron tulus soko ati..

Reff :
   G       C
 beri kesempatan..
    G          F
 mbaleni crito wingi..
      Dm                   G
 tomponen aku bali neng atimu..

          C        G      F
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Dm          F
 atiku iki.. atiku iki
     G         C
 wes terlanjur loro..

Musik : C G F  Fm  C
        Dm  Em  F  G..

      C       G
ngertio.. aku raiso..
     Am       Em
mbaleni.. kenangan wingi..
    F                 G
wes terlanjur loro.. ati..

F          G
pancen aku sing salah
Em        Am
ninggalke kowe
  Dm          F      G
nanging ati raiso ngapusi..

  F      G
kudune kowe ngerti
Em       Am
tresnoku iki
    Dm        G         C
wes kejeron tulus soko ati..

Reff :
   G       C
 beri kesempatan..
    G          F
 mbaleni crito wingi..
      Dm                   G
 tomponen aku bali neng atimu..

          C        G      F
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Dm          F
 atiku iki.. atiku iki
     G           C
 wes terlanjur loro..

   G       C
 beri kesempatan..
    G          F
 mbaleni crito wingi..
      Dm                   G
 tomponen aku bali neng atimu..

          C        G      F
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Dm          F
 atiku iki.. atiku iki
     G           C  Gm-C
 wes terlanjur loro..
    F          G           C
 atiku iki wes terlanjur loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B D#m E
        C#m  F#  B..

   B        F#
raiso.. aku nglalekke..
    G#m        D#m
kenangan.. aku ro kowe..
  E              F#   D E
jujur aku isih sayang..

      A       E
ngertio.. aku raiso..
     F#m      C#m
mbaleni.. kenangan wingi..
    D                 E
wes terlanjur loro.. ati..

D          E
pancen aku sing salah
C#m       F#m
ninggalke kowe
  Bm          D      E
nanging ati raiso ngapusi..

  D      E
kudune kowe ngerti
C#m      F#m
tresnoku iki
    Bm        E         A
wes kejeron tulus soko ati..

Reff :
   E       A
 beri kesempatan..
    E          D
 mbaleni crito wingi..
      Bm                   E
 tomponen aku bali neng atimu..

          A        E      D
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Bm          D
 atiku iki.. atiku iki
     E         A
 wes terlanjur loro..

Musik : A E D  Dm  A
        Bm  C#m  D  E..

      A       E
ngertio.. aku raiso..
     F#m      C#m
mbaleni.. kenangan wingi..
    D                 E
wes terlanjur loro.. ati..

D          E
pancen aku sing salah
C#m       F#m
ninggalke kowe
  Bm          D      E
nanging ati raiso ngapusi..

  D      E
kudune kowe ngerti
C#m      F#m
tresnoku iki
    Bm        E         A
wes kejeron tulus soko ati..

Reff :
   E       A
 beri kesempatan..
    E          D
 mbaleni crito wingi..
      Bm                   E
 tomponen aku bali neng atimu..

          A        E      D
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Bm          D
 atiku iki.. atiku iki
     E           A
 wes terlanjur loro..

   E       A
 beri kesempatan..
    E          D
 mbaleni crito wingi..
      Bm                   E
 tomponen aku bali neng atimu..

          A        E      D
 maafkan aku.. wes raiso atiku..
    Bm          D
 atiku iki.. atiku iki
     E           A  Em-A
 wes terlanjur loro..
    D          E           A
 atiku iki wes terlanjur loro..
Facebook
Twitter

Chord Kang Ipin Ft. Woro Widowati - Raiso Nglaleke


Lihat semua :
  • Chord Kang Ipin
  • Chord Woro Widowati
  •