Kunci Gitar Woro Widowati - Angin Dalu

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..

               C
duwe ku mung roso tresno
               Em
duwe ku mung roso sayang
            F              G
nganti nyawaku ninggalke rogo
        F        G
rosoku ora ilang..

              C
tresno neng jero dodo
                 Em
seng tak jaluk imbangono
       F           G
masio aku ra sugeh bondo
            C
moh yen digawe loro..

Reff :
       F         G
 sak pedote nafasku
        Em              Am
 mung kowe seng tak tunggu
         Dm
 ora ono liyane
            G
 seng neng atiku..

       F          G
 sak oncat e nyawaku
     Em           Am
 ora ngaleh tresnaku
        Dm
 ademe angin dalu
   G          C
 dadi saksi bisu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

              C
tresno neng jero dodo
                 Em
seng tak jaluk imbangono
       F              G
masio aku ra sugeh bondo
            C
moh yen digawe loro..

Reff :
       F         G
 sak pedote nafasku
        Em              Am
 mung kowe seng tak tunggu
         Dm
 ora ono liyane
            G
 seng neng atiku..

       F          G
 sak oncat e nyawaku
     Em           Am
 ora ngaleh tresnaku
        Dm
 ademe angin dalu
   G          C
 dadi saksi bisu..

       F         G
 sak pedote nafasku
        Em              Am
 mung kowe seng tak tunggu
         Dm
 ora ono liyane
            G
 seng neng atiku..

       F          G
 sak oncat e nyawaku
     Em           Am
 ora ngaleh tresnaku
        Dm
 ademe angin dalu
   G          C
 dadi saksi bisu..
        Dm
 ademe angin dalu
   G          C
 dadi saksi bisu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m
        D E A..

               A
duwe ku mung roso tresno
               C#m
duwe ku mung roso sayang
            D              E
nganti nyawaku ninggalke rogo
        D        E
rosoku ora ilang..

              A
tresno neng jero dodo
                 C#m
seng tak jaluk imbangono
       D           E
masio aku ra sugeh bondo
            A
moh yen digawe loro..

Reff :
       D         E
 sak pedote nafasku
        C#m             F#m
 mung kowe seng tak tunggu
         Bm
 ora ono liyane
            E
 seng neng atiku..

       D          E
 sak oncat e nyawaku
     C#m          F#m
 ora ngaleh tresnaku
        Bm
 ademe angin dalu
   E          A
 dadi saksi bisu..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

              A
tresno neng jero dodo
                 C#m
seng tak jaluk imbangono
       D              E
masio aku ra sugeh bondo
            A
moh yen digawe loro..

Reff :
       D         E
 sak pedote nafasku
        C#m             F#m
 mung kowe seng tak tunggu
         Bm
 ora ono liyane
            E
 seng neng atiku..

       D          E
 sak oncat e nyawaku
     C#m          F#m
 ora ngaleh tresnaku
        Bm
 ademe angin dalu
   E          A
 dadi saksi bisu..

       D         E
 sak pedote nafasku
        C#m             F#m
 mung kowe seng tak tunggu
         Bm
 ora ono liyane
            E
 seng neng atiku..

       D          E
 sak oncat e nyawaku
     C#m          F#m
 ora ngaleh tresnaku
        Bm
 ademe angin dalu
   E          A
 dadi saksi bisu..
        Bm
 ademe angin dalu
   E          A
 dadi saksi bisu..

Chord Woro Widowati - Angin Dalu


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •