Kunci Gitar Woro Widowati - Mati Urip

Transpose:
Intro : C..G F G# G..
        C Em Am..F..G..

     C      Em            Am
mati urip.. sing ning ati siji..
    F                      G
ora ono wong liyo sing tak kangeni..
    Em                      Am
senajan sewu gunung sing ngalangi..
         F                      G
nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

       C        G            Am   Em
nganti mbesok.. sak betahing bumi..
      F                   G
ora bakal luntur tresnaku iki..
    Em                Am
senajan sewu kutho ngalangi..
      F             G    F
aku tetep setyo ngenteni..

Reff :
 F  G          C                Em
    aku ning kene.. kowe ning kono..
            F                G
 sing tak jaluk.. kowe jo ngliyo..
            C                Em
 aku ning kene.. kowe ning kono..
         F            G
 tresno iki.. ojo diparo..

      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..

Musik : D#  G  F  C
        D#  G  F  C
         Dm G C G

     C      G             Am   Em
mati urip.. sing ning ati siji..
    F                      G
ora ono wong liyo sing tak kangeni..
    Em                      Am
senajan sewu gunung sing ngalangi..
         F                      G
nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

       C        G       Am       Em
nganti mbesok.. sak betahing bumi..
      F                   G
ora bakal luntur tresnaku iki..
    Em             Am
senajan sewu kutho ngalangi..
      F             G
aku tetep setyo ngenteni..

Reff :
 F  G          C                Em
    aku ning kene.. kowe ning kono..
            F                G
 sing tak jaluk.. kowe jo ngliyo..
            C                Em
 aku ning kene.. kowe ning kono..
         F            G
 tresno iki.. ojo diparo..

      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..
      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..
Facebook
Twitter

Chord Woro Widowati - Mati Urip


Lihat semua :
  • Chord Woro Widowati
  •