Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan

Transpose:
Catatan :
Original chord dari C (lihat di bawah)

F              C
 mendung tanpo udan..
Dm            Em
 ketemu lan kelangan..
F               C
 kabeh kui sing diarani
   Dm      G
perjalanan..

Reff :
  F                G
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Em                   A
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Dm              G
 aku moco koran sarungan
           C           C7
 kowe belonjo dasteran..

   F                   G
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Em                 A
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Dm             G
 aku kiri kowe kanan
         C
 wes bedo.. dalan..

Intro : C..Em..Am G F Fm

C        Am
 mlaku bebarengan..
F           G
 ben dino sayang-sayangan..
C            Am
 sedih lan kebahagiaan
  F        Fm      G
dilewati.. tahun-tahunan..

Int. F G C -G/B Am
     Dm F G..

C            Am
 padu meneng-menengan..
F         G
 barkui kangen-kangenan..
C            Am
 kadang bedo pilihan
    F    Fm      G
nganti.. pedot balikan..

F              C
 mendung tanpo udan..
Dm            Em
 ketemu lan kelangan
F               C
 kabeh kui sing diarani
   Dm      G
perjalanan..

Reff :
  F                G
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Em                   A
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Dm              G
 aku moco koran sarungan
           C           C7
 kowe belonjo dasteran..

   F                   G
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Em                 A
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Dm             G
 aku kiri kowe kanan
         C
 wes bedo.. dalan..

Musik : F G Em A
        Dm G C C7..
        F G        E
        (sya lala la..)
        Am        Dm G C..
        (sya lala la..)

F              C
 mendung tanpo udan..
Dm            Em
 ketemu lan kelangan..
F               C
 kabeh kui sing diarani
   Dm          G
perjalanan.. howo oho..

Reff :
  F                G
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Em                   A
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Dm              G
 aku moco koran sarungan
           C           C7
 kowe belonjo dasteran..

   F                   G
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Em             A
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Dm             G
 aku kiri kowe kanan
         C
 wes bedo.. dalan..

  F                G
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Em                   A
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Dm              G
 aku moco koran sarungan
           C           C7
 kowe belonjo dasteran..

   F                   G
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Em             A
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Dm             G
 aku kiri kowe kanan
         C
 wes bedo.. dalan..
  Dm             G
 aku kiri kowe kanan
         C
 wes bedo.. dalan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan..
C               G
 kabeh kui sing diarani
   Am      D
perjalanan..

Reff :
  C                D
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Bm                   E
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Am              D
 aku moco koran sarungan
           G           G7
 kowe belonjo dasteran..

   C                   D
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Bm                 E
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Am             D
 aku kiri kowe kanan
         G
 wes bedo.. dalan..

Intro : G..Bm..Em D C Cm

G        Em
 mlaku bebarengan..
C           D
 ben dino sayang-sayangan..
G            Em
 sedih lan kebahagiaan
  C        Cm      D
dilewati.. tahun-tahunan..

Int. C D G -D/F# Em
     Am C D..

G            Em
 padu meneng-menengan..
C         D
 barkui kangen-kangenan..
G            Em
 kadang bedo pilihan
    C    Cm      D
nganti.. pedot balikan..

C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan
C               G
 kabeh kui sing diarani
   Am      D
perjalanan..

Reff :
  C                D
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Bm                   E
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Am              D
 aku moco koran sarungan
           G           G7
 kowe belonjo dasteran..

   C                   D
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Bm                 E
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Am             D
 aku kiri kowe kanan
         G
 wes bedo.. dalan..

Musik : C D Bm E
        Am D G G7..
        C D        B  
        (sya lala la..)
        Em        Am D G..
        (sya lala la..)

C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan..
C               G
 kabeh kui sing diarani
   Am          D
perjalanan.. howo oho..

Reff :
  C                D
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Bm                   E
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Am              D
 aku moco koran sarungan
           G           G7
 kowe belonjo dasteran..

   C                   D
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Bm             E
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Am             D
 aku kiri kowe kanan
         G
 wes bedo.. dalan..

  C                D
 awak.. dewe tau duwe bayangan
   Bm                   E
 besok.. yen wes wayah omah-omahan
  Am              D
 aku moco koran sarungan
           G           G7
 kowe belonjo dasteran..

   C                   D
 nanging.. saiki wes dadi kenangan
  Bm             E
 aku.. karo kowe wes pisahan
  Am             D
 aku kiri kowe kanan
         G
 wes bedo.. dalan..
  Am             D
 aku kiri kowe kanan
         G
 wes bedo.. dalan..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •