Kunci Gitar Ndarboy Genk - SEPI (Akustik)

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C..G..F..G..
        C..G..F..G..

C  G/B  Am
a..ku..
G          F    Em
isih ngenteni kowe
 Dm           G
ora kunjung bali..
C   G/B  Am
ka..beh..
 G            F    Em
uwong tak takoni kowe
Dm           G
ono ning ngendi..

Int. F..Em..F..G.. 

*)
C  G/B  Am
o..po..
G          F   Em
kowe wes lali opo
  Dm         G
rosomu wes mati..

C    G/B  Am
mbi..yen..
  G             F    Em
kowe ninggal janji jare
      Dm        G
bakal sehidup semati..

#)
F               Em
ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
kau memilih pindah ke lain hati..

Reff :
    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
       G
  kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm        C
  aku edan dewe..

Musik : F..Em..Dm..G.. 
     
*)
C  G/B  Am
o..po..
G          F   Em
kowe wes lali opo
  Dm         G
rosomu wes mati..

C    G/B  Am
mbi..yen..
  G             F    Em
kowe ninggal janji jare
      Dm        G
bakal sehidup semati..

#)
F               Em
ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
kau memilih pindah ke lain hati..

Reff :
    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
              G
  tulong kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm      
  aku edan..

    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
       G
  kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm        C -G/B  Am -G
  aku edan dewe..

Outro:
    F  
  pingin nyemplung kali
    Fm          C
  nanging aku wedi..

Catatan:
Chord juga di sederhanakan.

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..A..G..A.. D..A..G..A.. D A/C# Bm a..ku.. A G D/F# isih ngenteni kowe Em A ora kunjung bali.. D A/C# Bm ka..beh.. A G D/F# uwong tak takoni kowe Em A ono ning ngendi.. Int. G..D/F#..G..A.. *) D A/C# Bm o..po.. A G D/F# kowe wes lali opo Em A rosomu wes mati.. D A/C# Bm mbi..yen.. A G D/F# kowe ninggal janji jare Em A bakal sehidup semati.. #) G F#m ngopo kowe tego ngapusi G A kau memilih pindah ke lain hati.. Reff : D tulong.. (tulong tulong tulong) A kowe iso ngerteni G sepi.. (sepi) A aku ra ono sing ngancani D aku.. (aku aku aku) A seprene ra iso lali G ra ono kowe suwe-suwe Gm D A aku edan dewe.. Musik : G..D/F#..Em..A.. *) D A/C# Bm o..po.. A G D/F# kowe wes lali opo Em A rosomu wes mati.. D A/C# Bm mbi..yen.. A G D/F# kowe ninggal janji jare Em A bakal sehidup semati.. #) G F#m ngopo kowe tego ngapusi G A kau memilih pindah ke lain hati.. Reff : D tulong.. (tulong tulong tulong) A tulong kowe iso ngerteni G sepi.. (sepi) A aku ra ono sing ngancani D aku.. (aku aku aku) A seprene ra iso lali G ra ono kowe suwe-suwe Gm aku edan.. D tulong.. (tulong tulong tulong) A kowe iso ngerteni G sepi.. (sepi) A aku ra ono sing ngancani D aku.. (aku aku aku) A seprene ra iso lali G ra ono kowe suwe-suwe Gm D -A/C# Bm -A aku edan dewe.. Outro: G pingin nyemplung kali Gm D nanging aku wedi..
Facebook
Twitter

Chord Ndarboy Genk - SEPI (Akustik)


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •