Kunci Gitar YKP Akustik ft. Agustina - Tak Ikhlaske Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G Em Am Dm G

C      G             C
suwene wektu tekan saiki..
  F           G       C
durung iso nompo kenyataane..
 F          C
aku wes berjuang 
      G         C
apa saja ku lakukan..
  F          G            C
tapi kowe lungo ninggal kenangan..

Int. F G

C      G               C
naliko lintang iseh ngelingke..
F        G           C
padange ora koyo sak tenane..
F          C
tak kuat-kuatke 
         G           C
sak bendino tak rasakke..
     F            G
mung biso ngampet roso 
            C    C7
tresno neng dodo..

F                        C
 'tuk dirimu yang pernah ada.. 
(aku mung biso nglarani..)
Dm         G             C
 tak ikhlaske yen pancen kowe lungo..
(ngapuranen aku..)
  F                  C
rosoku mung biso tak pendem..
(matursuwun wes ngerteni..)
Dm      G             C
 tak trimo o kahanane uripku.. 
              C7
(wes lilakno aku..)

Reff :
               F          G
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     C           Am
 wes tau tak rasake..
      F           G         C
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          F         G
 nggo awakmu sing paling indah 
   Em        Am
 untuk kumiliki
         F              G      C
 dan biarkan aku pendam semua ini..

Musik : F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F..G..

C      G               C
naliko lintang iseh ngelingke..
F        G           C
padange ora koyo sak tenane..
F          C
tak kuat-kuatke 
         G           C
sak bendino tak rasakke..
     F            G
mung biso ngampet roso 
            C
tresno neng dodo..

F                        C
 'tuk dirimu yang pernah ada.. 
(aku mung biso nglarani..)
Dm         G             C
 tak ikhlaske yen pancen kowe lungo..
(ngapuranen aku..)
  F                  C
rosoku mung biso tak pendem..
(matursuwun wes ngerteni..)
Dm      G             C
 tak trimo o kahanane uripku.. 
              C7
(wes lilakno aku..)

Reff :
               F          G
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     C           Am
 wes tau tak rasake..
      F           G         C
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          F         G
 nggo awakmu sing paling indah 
   Em        Am
 untuk kumiliki
          F             G      C
 dan biarkan aku pendam semua ini..

               F          G
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     C           Am
 wes tau tak rasake..
      F           G         C
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          F         G
 nggo awakmu sing paling indah 
   Em        Am
 untuk kumiliki
          F             G      C
 dan biarkan aku pendam semua ini..

                F      G
 pancen wes dalane aku ro kowe 
      C           Am
 ra biso sesandhingan..
        F           G         C
 tak tompo tak ikhlaske kabeh iki..
         F       G
 ora mungkin aku neruske 
      Em      Am
 cerita kita ini..
        F               G          C
 kulepaskan semua cukup sampai disini..
        F               G          Am
 kulepaskan semua cukup sampai disini..
        F                          G
 kulepaskan semua (kulepaskan semua..) 
                  C
 cukup sampai disini..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm Em A

D      A             D
suwene wektu tekan saiki..
  G           A       D
durung iso nompo kenyataane..
 G          D
aku wes berjuang 
      A         D
apa saja ku lakukan..
  G          A            D
tapi kowe lungo ninggal kenangan..

Int. G A

D      A               D
naliko lintang iseh ngelingke..
G        A           D
padange ora koyo sak tenane..
G          D
tak kuat-kuatke 
         A           D
sak bendino tak rasakke..
     G            A
mung biso ngampet roso 
            D    D7
tresno neng dodo..

G                        D
 'tuk dirimu yang pernah ada.. 
(aku mung biso nglarani..)
Em         A             D
 tak ikhlaske yen pancen kowe lungo..
(ngapuranen aku..)
  G                  D
rosoku mung biso tak pendem..
(matursuwun wes ngerteni..)
Em      A             D
 tak trimo o kahanane uripku.. 
              D7
(wes lilakno aku..)

Reff :
               G          A
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     D           Bm
 wes tau tak rasake..
      G           A         D
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          G         A
 nggo awakmu sing paling indah 
   F#m       Bm
 untuk kumiliki
         G              A      D
 dan biarkan aku pendam semua ini..

Musik : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G..A..

D      A               D
naliko lintang iseh ngelingke..
G        A           D
padange ora koyo sak tenane..
G          D
tak kuat-kuatke 
         A           D
sak bendino tak rasakke..
     G            A
mung biso ngampet roso 
            D
tresno neng dodo..

G                        D
 'tuk dirimu yang pernah ada.. 
(aku mung biso nglarani..)
Em         A             D
 tak ikhlaske yen pancen kowe lungo..
(ngapuranen aku..)
  G                  D
rosoku mung biso tak pendem..
(matursuwun wes ngerteni..)
Em      A             D
 tak trimo o kahanane uripku.. 
              D7
(wes lilakno aku..)

Reff :
               G          A
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     D           Bm
 wes tau tak rasake..
      G           A         D
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          G         A
 nggo awakmu sing paling indah 
   F#m       Bm
 untuk kumiliki
          G             A      D
 dan biarkan aku pendam semua ini..

               G          A
 bakale tak simpen kabeh roso sing 
     D           Bm
 wes tau tak rasake..
      G           A         D
 ra bakal tak laleke kabeh iki..
          G         A
 nggo awakmu sing paling indah 
   F#m       Bm
 untuk kumiliki
          G             A      D
 dan biarkan aku pendam semua ini..

                G      A
 pancen wes dalane aku ro kowe 
      D           Bm
 ra biso sesandhingan..
        G           A         D
 tak tompo tak ikhlaske kabeh iki..
         G       A
 ora mungkin aku neruske 
      F#m     Bm
 cerita kita ini..
        G               A          D
 kulepaskan semua cukup sampai disini..
        G               A          Bm
 kulepaskan semua cukup sampai disini..
        G                          A
 kulepaskan semua (kulepaskan semua..) 
                  D
 cukup sampai disini..
Facebook
Twitter

Chord YKP Akustik ft. Agustina - Tak Ikhlaske


Lihat semua :
  • Chord Agustina
  • Chord YKP Akustik
  •