Kunci Gitar Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk

Transpose:
Intro : G Em C D.. G njalukmu neng aku mesti.. G tak isa-isakke.. Em saben kon ngancani mesti.. Em tak sempet-sempetke.. Am D nanging yen tresnomu neng atiku ora.. G iso tak peksakke.. huwoo.. G anggonku berjuang iki.. G ora gur dolanan.. Em ojo mbok anggep guyonan.. Em aku sing tenanan.. Am D sak kuate aku njogo ati kowe.. G milih sing ra pasti.. C D opo kudu.. tak gowo.. G neng gunung kemukus.. D Em tresnoku sing pupus.. Am tak ngadohke langkah.. C D dewe wes bedo arah.. bubrah.. Reff : G rasah nggolek i aku.. Em naliko kowe pengen Am D nangis neng pundakku.. G aku wes nyobo ikhlas.. Em Am senajan atiku mbok gawe babak nundas.. D C Bm Em aku sing gemati.. aku sing loro ati.. Am D G lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Musik : C D Em D A Am D G.. G anggonku berjuang iki.. G ora gur dolanan.. Em ojo mbok anggep guyonan.. Em aku sing tenanan.. Am D sak kuate aku njogo ati kowe.. G milih sing ra pasti.. C D opo kudu.. tak gowo.. G neng gunung kemukus.. D Em tresnoku sing pupus.. Am tak ngadohke langkah.. C dewe wes bedo arah.. D bubrah.. huwo oo ooo.. Reff : G rasah nggolek i aku.. Em naliko kowe pengen.. Am D nangis neng pundakku.. G aku wes nyobo ikhlas.. Em Am senajan atiku mbok gawe babak nundas.. D C Bm Em aku sing gemati.. aku sing loro ati.. Am D G Em lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Am D G Em lungo gowo kabeh.. janji-janji.. Am D-D (G) iki ati dudu.. tamagoci.. Outro : G D/F# Em D C D-D G-G-G-G ho oooo..
Facebook
Twitter

Chord Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk


Lihat semua :
  • Chord Dodit Mulyanto
  • Chord Ndarboy Genk
  •