Kunci Gitar Ndarboy Genk - Separo Tresno

Transpose:
Intro : Am..G..Am..G..D

G           Am-D       G
 yen pancen aku lan sliramu..
     Em       A      D
kudu nentokke dalane urip..
   C
omongo terus terang..
    Cm
ora perlu alesan..
     Am              D
gawe coro medot sesambungan..

G           Am -D    G
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em         A      D
ing atimu mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D         G
pancen luwih becik mengkene..

Reff :
     Am   -D     G   
 ora bakal tak getuni..
 E                Am   -Bm
  opo meneh tak tangisi..
 C              G
  akeh sing liyane..
         Em     Am
 kang nompo tekaku..
          D        G           D
 bareng siso sisa ning tresnoku..

     Am   -D     G   
 ora bakal tak getuni..
 E                Am  -Bm
  opo meneh tak tangisi..
 C              G
  akeh sing liyane..
         Em     Am
 kang nompo tekaku..
          D            G
 bareng siso sisa ning uripku..

Musik : Am Bm C D
                 ho oo o..
        Am Bm C D G
        oo..

G       Am   -D   G
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em         A      D
ing atimu mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D       G
pancen luwih becik mengkene..

Reff :
     Am   -D     G   
 ora bakal tak getuni..
 E                Am   -Bm
  opo meneh tak tangisi..
 C              G
  akeh sing liyane..
                D
 kang nompo tekaku..
          D        G           D
 bareng siso sisa ning tresnoku..

     Am   -D     G   
 ora bakal tak getuni..
 E                Am   -Bm
  opo meneh tak tangisi..
 C              G
  akeh sing liyane..
         Em     Am
 kang nompo tekaku..
          D            G          A
 bareng siso sisa ning uripku.. huwo..

(overtune)
     Bm  -E    A 
 ora bakal tak getuni..
 F#               Bm  -C#m
  opo meneh tak tangisi..
 D              A
  akeh sing liyane..
         F#m    Bm
 kang nompo tekaku..
          E            A
 bareng siso sisa ning tresnoku..

 D              A
  akeh sing liyane..
         F#m    Bm
 kang nompo tekaku..
          E       D       Dm   A
 bareng siso sisa ning u..ripku..

Chord Ndarboy Genk - Separo Tresno


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •