Kunci Gitar Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F G C G/B Am G
        Dm G..

C                 -G/B Am -G
yen ono salah ning uripku..
F           G        C
kulo nyuwun pangapuramu..
E  
aku sih pingin lanjut
  Am          G
senajan wis kebacut
    Dm                 G
tak akoni.. aku sing luput..

Int. Dm G

C       -G/B     Am  -G
udan, udano sing gede..
  F       G       C
glintirno eluhku iki..
E            Am             G
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        Dm          G       C
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  F             G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Reff :
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B     Am
 mung ngeridu ati..
                   Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G                 C       C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
            C
 ngluluhke atiku..
    Em        Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm     G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (C)
 cukup sewengi wae..

Musik : C E Am A#
        G# D# Fm G C

  F             G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Reff :
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B     Am
 mung ngeridu ati..
                 Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G                 C      C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
              C
 ngluluhke atiku..
   Em      Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm     G
 aku lan kowe.. cukup.. 
               C G/B Am
 cukup sewengi wae..
 G       Dm        G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (Dm)
 cukup sewengi wae..

Outro : Dm  Em  F    G      C 
                la.. a la aaa..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E B/D# C#m B
        F#m B..

E                 -B/D# C#m -B
yen ono salah ning uripku..
A           B        E
kulo nyuwun pangapuramu..
G# 
aku sih pingin lanjut
  C#m         B
senajan wis kebacut
    F#m                B
tak akoni.. aku sing luput..

Int. F#m B

E       -B/D#    C#m -B
udan, udano sing gede..
A          B       E
gelintirno eluhku iki..
G#           C#m            B
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        F#m         B       E
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

Reff :
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D#    C#m
 mung ngeridu ati..
                   F#m
 tresno mung sak kedep moto..
   B                 E       E7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             A
 gebyar netromu..
                    B
 mung pandelengan semu..
            E
 ngluluhke atiku..
    G#m       C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m    B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (E)
 cukup sewengi wae..

Musik : E G# C#m D
        C G Am B E

  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

Reff :
             A
 lintang sewengi..
                B
 cukup sewengi iki..
                E
 ra bakal tak duweni..
      B/D#    C#m
 mung ngeridu ati..
                 F#m
 tresno mung sak kedep moto..
   B                 E      E7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             A
 gebyar netromu..
                    B
 mung pandelengan semu..
              E
 ngluluhke atiku..
   G#m     C#m
 ninggal tatu jeru..
           F#m    B
 aku lan kowe.. cukup.. 
               E B/D# C#m
 cukup sewengi wae..
 B       F#m       B
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (F#m)
 cukup sewengi wae..

Outro : F#m G#m A    B      E  
                la.. a la aaa..

Chord Ndarboy Genk - Lintang Sewengi


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •