Kunci Gitar Ndarboy Genk - Salah Pilih

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Fm C -G/B Am -G D G..

    C        Fm          C   -G/B
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Am            A         Dm  -F
sing bakal mbok tresnani sak lawase
  G                           Em         Am
nanging opo bukti..kabeh mung sewates janji
   Dm            G          C    G
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C             Fm        C    -G/B
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     Am           A        Dm     -F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
 G                          Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali
     Em             Am
kowe ra sah nggolek i
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G            G-Em
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe
            Dm
nanging yen tak pikir
    C          F
cen aku sing salah (aku sing salah)
-Em  Dm           G     C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em         Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

          F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm         G        C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : F  G     Am  C
         (aku  salah)
        F    G    Am  C
         (salah pilih)
        F G  E  Am
        ( ho.. aa..)
         Bb -Am G
        (aaaaaa..)

    C             Fm        C
yen pancen kowe seneng karo dekne
     Am           A        Dm      -F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G                          Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali
     Em             Am
kowe ra sah nggolek i
       Dm
uwes kadung loro ati
        G            G
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe
            Dm
nanging yen tak pikir
    C          F
cen aku sing salah (aku sing salah)
-Em  Dm            G    C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em        Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

          F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm         G        C   D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

(Overtune)
          G     A
 opo kowe ora rumongso
            F#m       Bm
 nek pancen kowe sing salah
     Em          A          Am
 bubaran wae nek koyo ngene carane..

 D        G       A
 wes ora usah dibacutno
           F#m      B
 timbang kowe ora betah
       Em        D         G
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em        A         Bm   E
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
   Em               A
 lungo sing adoh.. atiku wes..
 G    F#m  Em   A     D
  emoh..   ha a haa.. ha..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E..Am E -B/D# C#m -B F# B.. E Am E -B/D# jaremu.. aku mung siji sijine.. C#m C# F#m -A sing bakal mbok tresnani sak lawase B G#m C#m nanging opo bukti..kabeh mung sewates janji F#m B E B nyatane ono sing liyo ning mburi.. E Am E -B/D# yen pancen kowe seneng karo dekne.. C#m C# F#m -A njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe B G#m C#m aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio F#m B E ngapuro tanpo pamit aku lungo.. A B aku ra bakal bali G#m C#m kowe ra sah nggolek i F#m uwes kadung loro ati.. B B-G#m mergo kowe sing njalari.. A B senajan abot sanggane G#m C#m kudu pisah ro kowe F#m nanging yen tak pikir E A cen aku sing salah (aku sing salah) -G#m F#m B E aku sing salah milih kowe.. Reff : A B opo kowe ora rumongso G#m C#m nek pancen kowe sing salah F#m B E bubaran wae nek koyo ngene carane.. A B wes ora usah dibacutno G#m C# timbang kowe ora betah F#m B E lungo sing adoh atiku wes emoh.. Musik : A B C#m E (aku salah) A B C#m E (salah pilih) A B G# C#m ( ha.. aa..) D -C#m B (aaaaa..) E Am E yen pancen kowe seneng karo dekne C#m C# F#m -A njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe.. B G#m C#m aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio F#m B E ngapuro tanpo pamit aku lungo.. A B aku ra bakal bali G#m C#m kowe ra sah nggolek i F#m uwes kadung loro ati B B mergo kowe sing njalari.. A B senajan abot sanggane G#m C#m kudu pisah ro kowe F#m nanging yen tak pikir E A cen aku sing salah (aku sing salah) -G#m F#m B E aku sing salah milih kowe.. Reff : A B opo kowe ora rumongso G#m C#m nek pancen kowe sing salah F#m B E bubaran wae nek koyo ngene carane.. A B wes ora usah dibacutno G#m C# timbang kowe ora betah F#m B E F# lungo sing adoh atiku wes emoh.. (Overtune) B C# opo kowe ora rumongso A#m D#m nek pancen kowe sing salah G#m C# C#m bubaran wae nek koyo ngene carane.. F# B C# wes ora usah dibacutno A#m D# timbang kowe ora betah G#m F# B lungo sing adoh atiku wes emoh.. G#m C# D#m G# lungo sing adoh atiku wes emoh.. G#m C# lungo sing adoh.. atiku wes.. B A#m G#m C# F# emoh.. ha a haa.. ha..

Chord Ndarboy Genk - Salah Pilih


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •