Kunci Gitar Orkes Kapsol - Isih Sayang (Tresnaku Belok Kiri)

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : G D Em E
        Am E Am D

G        D
nganti seprene..
     Em
mung tansah kelingan
Am           E
sliramu sing ning ati
    D
ora bakal lali..

G          D
wes tak tenani..
    Em
koe malah mblenjani
Am          E
tegane kowe medot janji
    D               G
sehidup semati karo aku..

     Em     D
piye jan..jine
      C          G
kok dadi koyo ngene
  C          D        G  G7
koe ninggal aku selawase..

Reff :
                 C            D
  saktenane ati iki.. isih sayang
                 G    D         E
  saktenane ati iki.. isih tresno..
          Am               D
  amung siji.. sing tak jaluk..
        G     G7
  koe bali.. hoo..

Interlude : C D G D E
            Am D G G7
                   woo..

     Em     D
piye jan..jine
      C          G
kok dadi koyo ngene
  C          D        G    G7
koe ninggal aku selawase.. hoo..

Reff :
                 C            D
  saktenane ati iki.. isih sayang
                 G    D        E
  saktenane ati iki.. isih tresno
         Am                D
  amung siji.. sing tak jaluk..
        G   G7
  koe bali hoo..

                 C            D
  saktenane ati iki.. isih sayang
                 G    D        E
  saktenane ati iki.. isih tresno..
             Am          D
  sing tak jaluk.. koe bali..
            G    G7
  jalani janji.. hoo..
             Am          D
  sing tak jaluk.. koe bali..
            G
  jalani janji.. (sak sak eeeee!!

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m F#
        Bm F# Bm E

A        E 
nganti seprene..
     F#m
mung tansah kelingan 
Bm           F#
sliramu sing ning ati 
    E
ora bakal lali..

A          E
wes tak tenani..
    F#m
koe malah mblenjani 
Bm          F#
tegane kowe medot janji 
    E               A
sehidup semati karo aku..

     F#m    E
piye jan..jine 
      D          A
kok dadi koyo ngene 
  D          E        A  A7
koe ninggal aku selawase..

Reff :
                 D            E
  saktenane ati iki.. isih sayang 
                 A    E/G#     F#
  saktenane ati iki.. isih tresno..
          Bm               E
  amung siji.. sing tak jaluk..
        A     A7
  koe bali.. hoo..

Interlude : D E A E/G# F#
            Bm E A A7
                   woo..

     F#m    E
piye jan..jine
      D          A
kok dadi koyo ngene 
  D          E        A    A7
koe ninggal aku selawase.. hoo..

Reff :
                 D            E
  saktenane ati iki.. isih sayang 
                 A    E/G#     F#
  saktenane ati iki.. isih tresno 
         Bm                E
  amung siji.. sing tak jaluk..
        A   A7
  koe bali hoo..

                 D            E
  saktenane ati iki.. isih sayang 
                 A    E/G#     F#
  saktenane ati iki.. isih tresno..
             Bm          E
  sing tak jaluk.. koe bali..
            A    A7
  jalani janji.. hoo..
             Bm          E
  sing tak jaluk.. koe bali..
            A
  jalani janji.. (sak sak eeeee!!
Facebook
Twitter

Chord Orkes Kapsol - Isih Sayang (Tresnaku Belok Kiri)


Lihat semua :
  • Chord Orkes Kapsol
  •