Kunci Gitar Orkes Kapsol - Batas Kota Ninggal Tatu

Transpose:
Intro : F G E Am Dm G..

C                 Dm
 opo iki sing jenenge kangen
G                  C
 saben bengi ora biso merem
C                 Dm
 opo iki sing jenenge seneng
G                     C
 yen wis ketemu ning ati ayem..

Int. Dm G C G

C                 Dm
 opo iki sing jenenge sayang
G                       C
 saben wayah mung tansah kelingan
C                 Dm
 opo iki sing jenenge tresno
G               C
 yen ra ketemu ati nelongso..

Dm           G
 aku ra percoyo..
       C    G        A
kabeh iki.. amung kiasan
           F                    G
lamis lambemu.. sing ninggali tatu..

Reff :
              F           G
 ning batas kota.. Karanganyar iki
   E                    A
 koe janji ora bakal ngelarani
              F          G
 nanging nyatane.. koe lungo..
          C
 ora bali-bali..

Musik : F G E Am Dm G..

Dm           G
 aku ra percoyo..
       C    G        A
kabeh iki.. amung kiasan
           F                  G
lamis lambemu sing ninggali tatu oo..aa..

Reff :
               F           G
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   E                    A
 koe janji ora bakal ngelarani
              F          G
 nanging nyatane.. koe lungo..
          C
 ora bali-bali..

               F           G
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   E                      A
 koe tak enteni nganti wektu iki
                 F
 nanging ning mburi..
                   G
 meneng-meneng nggawe kisah
           C
 ngelarani ati.. wouw..

               F           G
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   E                      A
 koe tak enteni nganti wektu iki
                 F
 nanging ning mburi..
                   G
 meneng-meneng nggawe kisah
           C
 ngelarani ati..

              F
 nanging ning mburi..
                   G
 meneng-meneng nggawe kisah..
           Bb  Am G# C
 ngelarani ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#/F F#m Bm E..

A                 Bm
 opo iki sing jenenge kangen
E                  A
 saben bengi ora biso merem
A                 Bm
 opo iki sing jenenge seneng
E                     A
 yen wis ketemu ning ati ayem..

Int. Bm E A E

A                 Bm
 opo iki sing jenenge sayang
E                       A
 saben wayah mung tansah kelingan
A                 Bm
 opo iki sing jenenge tresno
E               A
 yen ra ketemu ati nelongso..

Bm           E
 aku ra percoyo..
       A    E/G#     F#
kabeh iki.. amung kiasan
           D                    E
lamis lambemu.. sing ninggali tatu..

Reff :
              D           E
 ning batas kota.. Karanganyar iki
   C#                   F#
 koe janji ora bakal ngelarani
              D          E
 nanging nyatane.. koe lungo..
          A
 ora bali-bali..

Musik : D E C#/F F#m Bm E..

Bm           E
 aku ra percoyo..
       A    E/G#      F#
kabeh iki.. amung kiasan
           D                  E
lamis lambemu sing ninggali tatu oo..aa..

Reff :
               D           E
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   C#                   F#
 koe janji ora bakal ngelarani
              D          E
 nanging nyatane.. koe lungo..
          A
 ora bali-bali..

               D           E
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   C#                     F#
 koe tak enteni nganti wektu iki
                 D
 nanging ning mburi..
                   E
 meneng-meneng nggawe kisah
           A
 ngelarani ati.. woow..

               D           E
 ning mbatas kota.. Karanganyar iki
   C#                     F#
 koe tak enteni nganti wektu iki
                 D
 nanging ning mburi..
                   E
 meneng-meneng nggawe kisah
           A
 ngelarani ati..

              D
 nanging ning mburi..
                   E
 meneng-meneng nggawe kisah..
           G  F#m F A
 ngelarani ati..

Chord Orkes Kapsol - Batas Kota Ninggal Tatu


Lihat semua :
  • Chord Orkes Kapsol
  •