Kunci Gitar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Transpose:
Capo di fret 2 

Intro : C..E..Am G F G..

C             Dm
ora gampang.. aku ngelalekke
G                C    C-G/B
kadung akeh kenangane
A                       Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi
 F        G            C   G
ora ono kowe sing ngancani..

C
prapatan klodran
      Dm
aku nangis pinggir ndalan
  G
naliko kelingan
       C            C-G/B
kowe ngajak bubaran
A                  Dm
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     F             G        C
kowe tak jak balen tete po wegah..

Int. Dm G C..

Am             Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F         D          G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
      E
 neng pinggir segoro
    F                      G
 angslup jeru neng parangkusumo..

           C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am                      Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun deso
         Em           Am
 janjimu mbangun keluargo
         Dm
 nanging ngopo doyo, 
    G            C
 setyoku wis muspro..

Musik : Dm..Em..F G C..
        Dm..Em..Fm G..

Am               Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F         D          G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
 E
 neng pinggir segoro
    F                      G
 angslup jeru neng parangkusumo..

          C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am                      Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em            Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G         C
 setyoku wis muspro..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em            Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G            C
 setyoku wis muspro.. ouwoo..

===ORIGINAL CHORD))

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Intro : D..F#..Bm A G A..

D             Em
ora gampang.. aku ngelalekke
A                D    D-A/C#
kadung akeh kenangane
B                       Em
dalan jembar sing tak lewati sepi
 G        A            D   A
ora ono kowe sing ngancani..

D
prapatan klodran
      Em
aku nangis pinggir ndalan
  A
naliko kelingan
       D            D-A/C#
kowe ngajak bubaran
B                  Em
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     G            A        D
kowe tak jak balen tete po wegah..

Int. Em A D..

Bm             F#m
wis tak ubengi kuto bantul iki
   G         E          A
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        D
 loroku iki sing tak gowo
      F#
 neng pinggir segoro
    G                      A
 angslup jeru neng parangkusumo..

           D
 kangenku iki ra karuan
    F#
 ngubengi paseban
   Bm                      Am    D
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
 kutoku wis mbangun deso
         F#m          Bm
 janjimu mbangun keluargo
         Em
 nanging ngopo doyo, 
    A            D
 setyoku wis muspro..

Musik : Em..F#m..G A D..
        Em..F#m..Gm..A..

Bm               F#m
wis tak ubengi kuto bantul iki
   G         E          A
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        D
 loroku iki sing tak gowo
 F#
 neng pinggir segoro
    G                      A
 angslup jeru neng parangkusumo..

          D
 kangenku iki ra karuan
    F#
 ngubengi paseban
   Bm                      Am    D
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
 kutoku wis mbangun ndeso
       F#m           Bm
 janjimu mbangun keluargo
            Em
 nanging ngopo doyo,
   A         D
 setyoku wis muspro..

        G
 kutoku wis mbangun ndeso
       F#m           Bm
 janjimu mbangun keluargo
            Em
 nanging ngopo doyo,
   A            D
 setyoku wis muspro.. ouwoo..

Chord Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan


Lihat semua :
  • Chord Ndarboy Genk
  •