Chord Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli

Transpose:

Chord Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli

♫ Capo di fret 4 

Intro : F G C Am
        F G..

C                Dm
 kowe konco sing paling gemati
G                  C
 kowe papan kanggo sing tak curhati
C                   Dm
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       G         F           C
mugo-mugo dadi dulur tekan mati..

C                  Dm
 nanging saiki kok kowe berubah
G                   C
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
C                Dm
 aku kaget pas metu cedak omah
    G             F                 C
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah..

Reff :
   F        G          C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm        Em        Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F        G         C         Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm      G              C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Am                Em
 cukup ngerti jebulane nylekethe
F                    C
 kekancane wis cukup semene wae
Am                   Em
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        F                     G
lha kok isih arep ngembat liyane..
              C
pancen nganyelke..

Reff :
   F        G          C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm        Em        Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F        G         C         Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm      G              C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Musik : F G C Am
        F G C

Reff :
   F        G          C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm        Em        Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F        G         C         Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm      G              C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

   F        G          C
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   Dm        Em        Am
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   F        G         C         Am
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       Dm      G              C
 jebulane kowe konco sing nggatheli..
         Dm     G              C#m F-Dm-Em
 ning saiki aku kadung.. loro ati.. iihi..

===ORIGINAL CHORD))

Ngudi Rahayu - Konco Nggatheli

Intro : A B E C#m
        A B..

E                F#m
 kowe konco sing paling gemati
B                  E
 kowe papan kanggo sing tak curhati
E                   F#m
 kabeh masalah kowe mbantu mutusi
       B         A           E
mugo-mugo dadi dulur tekan mati..

E                  F#m
 nanging saiki kok kowe berubah
B                   E
 tak jak ketemu wae kowe wes wegah
E                F#m
 aku kaget pas metu cedak omah
    B             A                 E
inceranku mung gandheng mlampah-mlampah..

Reff :
   A        B          E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m       G#m       C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A        B         E         C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m     B              E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

C#m               G#m
 cukup ngerti jebulane nylekethe
A                    E
 kekancane wis cukup semene wae
C#m                  G#m
 kowe kuwi wis nduwe inceran dewe
        A                     B
lha kok isih arep ngembat liyane..
              E
pancen nganyelke..

Reff :
   A        B          E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m       G#m       C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A        B         E         C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m     B              E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

Musik : A B E C#m
        A B E

Reff :
   A        B          E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m       G#m       C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A        B         E         C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m     B              E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..

   A        B          E
 suwe-suwe aku dadi tambah sensi
   F#m       G#m       C#m
 kowe tego nusuk aku seko mburi
   A        B         E         C#m
 bayanganku kowe dadi konco sejati
       F#m     B              E
 jebulane kowe konco sing nggatheli..
         F#m    B              Fm A-F#m-G#m
 ning saiki aku kadung.. loro ati.. iihi..

Lihat semua :
  • Chord Ngudi Rahayu




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status