Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F C Dm..
        C F Am G 
        F C Dm..
        C F Am G

       C    G
kowe bungah..
         Am
yo mung aku sing nyekseni
  Dm        G           C  Fm
kowe susah aku sing peduli..

        C      G
pas aku bungah..
         Am
kowe ra bakal tak lali
   Dm             G          C
ngejak ning ndi wae tak kancani..

Int. F Fm G

           C G
mbareng mulyo..
        Am
kowe saiki wis bedo 
    Dm           G           C  Fm
ra iso nompo uripku sing rekoso..

          C  G
mendingan sa..iki
 Am
aku adang sego
         Dm           C
timbang adang-adang kowe
          G
sing ra cetho..

  Dm                 Em
ambyar.. atiku nggrantes
  F                  G
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F          G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm        G
 nunggu sliramu teko..

           C  G
mbareng mulyo..
        Am
kowe saiki wis bedo 
    Dm           G           C  Fm
ra iso nompo uripku sing rekoso..

          C  G
mendingan sa..iki
 Am
aku adang sego
         Dm           C
timbang adang-adang kowe
          G
sing ra cetho..

  Dm                 Em
ambyar.. atiku nggrantes
  F                  G
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F          G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm        G
 nunggu sliramu teko..

          C
 aku sing berjuang
          Em
 nanging aku sing dibuang
      Dm
 kowe saiki lungo
       F          G
 mergo ono sing liyo..

         C
 aku wis berjuang
            Em
 nanging ra mbok anggep sayang
     F
 aku wis sio-sio
        Fm        G
 nunggu sliramu teko..

  Dm              Em
sabar.. iki ono bates
      F       G             C
istighfar ben Gusti sing mbales..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m..
        E A C#m B 
        A E F#m..
        E A C#m B

       E    B
kowe bungah..
         C#m
yo mung aku sing nyekseni
  F#m       B           E  Am
kowe susah aku sing peduli..

        E      B
pas aku bungah..
         C#m
kowe ra bakal tak lali
   F#m            B          E
ngejak ning ndi wae tak kancani..

Int. A Am B

           E  B
mbareng mulyo..
        C#m
kowe saiki wis bedo 
    F#m          B           E  Am
ra iso nompo uripku sing rekoso..

          E  B
mendingan sa..iki
 C#m
aku adang sego
         F#m          E
timbang adang-adang kowe
          B
sing ra cetho..

  F#m                G#m
ambyar.. atiku nggrantes
  A                  B
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          E
 aku sing berjuang
          G#m
 nanging aku sing dibuang
      F#m
 kowe saiki lungo
       A          B
 mergo ono sing liyo..

         E
 aku wis berjuang
            G#m
 nanging ra mbok anggep sayang
     A
 aku wis sio-sio
        Am        B
 nunggu sliramu teko..

           E  B
mbareng mulyo..
        C#m
kowe saiki wis bedo 
    F#m          B           E  Am
ra iso nompo uripku sing rekoso..

          E  B
mendingan sa..iki
 C#m
aku adang sego
         F#m          E
timbang adang-adang kowe
          B
sing ra cetho..

  F#m                G#m
ambyar.. atiku nggrantes
  A                  B
buyar.. awakku wis lemes..

Reff :
          E
 aku sing berjuang
          G#m
 nanging aku sing dibuang
      F#m
 kowe saiki lungo
       A          B
 mergo ono sing liyo..

         E
 aku wis berjuang
            G#m
 nanging ra mbok anggep sayang
     A
 aku wis sio-sio
        Am        B
 nunggu sliramu teko..

          E
 aku sing berjuang
          G#m
 nanging aku sing dibuang
      F#m
 kowe saiki lungo
       A          B
 mergo ono sing liyo..

         E
 aku wis berjuang
            G#m
 nanging ra mbok anggep sayang
     A
 aku wis sio-sio
        Am        B
 nunggu sliramu teko..

  F#m             G#m
sabar.. iki ono bates
      A       B             E
istighfar ben Gusti sing mbales..
Facebook
Twitter

Chord Ngudi Rahayu - Aku Sing Dibuang


Lihat semua :
  • Chord Ngudi Rahayu
  •