Chord Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Cangkem Turah

Transpose:

Chord Ngudi Rahayu - Cangkem Turah

♫ Capo di fret 4 

C           G      Am  
aku wes ra penak kawet esuk
   Dm        C      G
atiku rasane koyo dituthuk
        Em                 Am
mangan opo wae kok wes ora mathuk
         Dm         G       C
jagongan karo konco wes ora gathuk..

    C       G         Am
jebule aku ono seng ngrasani
        Dm         C      G
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       Em                    Am
kudune awakku langsung mbok temoni
      Dm          G           C
ora malah kowe ngomongke neng mburi..

Em        Am
 salahku opo..
Dm  C     G    
  aku ra rumongso
Em                 Am
 tak tunggu kowe moro
    F        G      C
yen pancen kowe kesatrio..

Reff :
   F      G         C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm      G        C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F         G          C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm         G       C
 aku ra ngurusi cangkem turah..

    C       G         Am
jebule aku ono seng ngrasani
        Dm         C      G
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       Em                    Am
kudune awakku langsung mbok temoni
      Dm          G              C
ora malah kowe ngomongke neng mburi..

Musik : C G Am..Dm C G..
        Em..Am..Dm G C..

Reff :
   F      G         C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm      G       C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F         G          C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm         G       C
 aku ra ngurusi cangkem turah..

   F      G         C
 kowe ora usah gawe masalah
      Dm      G       C
 mung marai kekancane dadi bubrah
  F         G          C
 aku dewe jane yo wes ora betah
  Dm         G       C
 aku ra ngurusi cangkem turah..
  Dm         G              C
 aku ra ngurusi.. cangkem turah..

===ORIGINAL CHORD))

 E           B      C#m 
aku wes ra penak kawet esuk
   F#m       E      B
atiku rasane koyo dituthuk
        G#m                C#m
mangan opo wae kok wes ora mathuk
         F#m        B       E
jagongan karo konco wes ora gathuk..

    E       B         C#m
jebule aku ono seng ngrasani
        F#m        E      B
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       G#m                   C#m
kudune awakku langsung mbok temoni
      F#m         B           E
ora malah kowe ngomongke neng mburi..

G#m       C#m
 salahku opo..
F#m E     B    
  aku ra rumongso
G#m                C#m
 tak tunggu kowe moro
    A        B      E
yen pancen kowe kesatrio..

Reff :
   A      B         E
 kowe ora usah gawe masalah
      F#m     B        E
 mung marai kekancane dadi bubrah
  A         B          E
 aku dewe jane yo wes ora betah
  F#m        B       E
 aku ra ngurusi cangkem turah..

    E       B         C#m
jebule aku ono seng ngrasani
        F#m        E      B
kowe ra kroso yen aku iki ngerti
       G#m                   C#m
kudune awakku langsung mbok temoni
      F#m         B              E
ora malah kowe ngomongke neng mburi..

Musik : E B C#m..F#m E B..
        G#m..C#m..F#m B E..

Reff :
   A      B         E
 kowe ora usah gawe masalah
      F#m     B       E
 mung marai kekancane dadi bubrah
  A         B          E
 aku dewe jane yo wes ora betah
  F#m        B       E
 aku ra ngurusi cangkem turah..

   A      B         E
 kowe ora usah gawe masalah
      F#m     B       E
 mung marai kekancane dadi bubrah
  A         B          E
 aku dewe jane yo wes ora betah
  F#m        B       E
 aku ra ngurusi cangkem turah..
  F#m        B              E
 aku ra ngurusi.. cangkem turah..
Lihat semua :
  • Chord Ngudi Rahayu




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status